Hírek - Vylyan Pincészet

Hírek

2022. május 17.

Bevezető az érlelt borok világába Az érlelt borok valóban más kóstolási élményt nyújtanak, mint az egyszerű, hétköznapi borok? Honnan szerezzük be a borokat? Szükség...

2022. május 10.

A Vylyan Pincészet keresi új munkatársát Konyhai kisegítő pozícióban! Elsődleges feladatok: Közreműködés az ételek tálalásában, felszolgálásra való előkészítésébenAlapanyagok előkészítése, tisztítása, feldarabolásaFekete és fehér mosogatásA...

2022. május 09.

A Vylyan Pincészet csapata keresi új munkatársát Gépész pozícióban! Elsődleges feladatok: A birtok földterületein történő traktoros munkavégzésA szőlő növényápolásának gépi munkával történő elvégzéseKisebb szervizmunkák...

2022. április 13.

Fenntarthatóság, éghajlatváltozás - manapság gyakran emlegetett kifejezések. Vajon tényleg valós problémák? Valóban a jövőnk a tét, és rajtunk is múlik, hogy az utódaink mennyire...

2022. március. 18.

A klímaváltozás az életünk szinte minden területén érezteti a hatását, nem véletlenül kongatják manapság oly sokan a vészharangot. Hogy hogyan reagálnak erre a világ...

2021. december 22.

„A cabernet franc szőlőfajta Villányban talált természetes otthonára” – írta 2000-ben az angol Decanter egyik híres borkritikusa, Michael Broadbent, és kijelentése nyomán nagyon fontos folyamatok...

2021. május 01.

Hónapok óta vártuk, hogy újra élettel teljen meg a Fekete-hegy, ezért nagyon örülünk, hogy május 1-től újra nyitva lehet a Vylyan Terasz és személyesen...

2021. április 29.

"A borok stílusa és ízvilága nem változik. Viszont lesznek a jövőben olyan újdonságok, amelyek már hozzám köthetők" - mondja korábbi pincemesterünk, Tóth Sándor, aki...

2021. április 29.

Ipacs Szabó István huszonkét éven keresztül volt meghatározó tagja a Vylyan csapatának. Bár a továbbiakban saját birtokának fejlesztésére koncentrál, azért nem lesz olyan távol...

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!