Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.
Hírek
2022. május 17.
Bevezető az érlelt borok világába Az érlelt borok valóban más kóstolási élményt nyújtanak, mint az egyszerű, hétköznapi borok? Honnan szerezzük be a borokat? Szükség...
2022. május 10.
A Vylyan Pincészet keresi új munkatársát Konyhai kisegítő pozícióban! Elsődleges feladatok: Közreműködés az ételek tálalásában, felszolgálásra való előkészítésébenAlapanyagok előkészítése, tisztítása, feldarabolásaFekete és fehér mosogatásA...
2022. május 09.
A Vylyan Pincészet csapata keresi új munkatársát Gépész pozícióban! Elsődleges feladatok: A birtok földterületein történő traktoros munkavégzésA szőlő növényápolásának gépi munkával történő elvégzéseKisebb szervizmunkák...
2022. április 13.
Fenntarthatóság, éghajlatváltozás - manapság gyakran emlegetett kifejezések. Vajon tényleg valós problémák? Valóban a jövőnk a tét, és rajtunk is múlik, hogy az utódaink mennyire...
2022. március. 18.
A klímaváltozás az életünk szinte minden területén érezteti a hatását, nem véletlenül kongatják manapság oly sokan a vészharangot. Hogy hogyan reagálnak erre a világ...
2021. december 22.
„A cabernet franc szőlőfajta Villányban talált természetes otthonára” – írta 2000-ben az angol Decanter egyik híres borkritikusa, Michael Broadbent, és kijelentése nyomán nagyon fontos folyamatok...
2021. május 01.
Hónapok óta vártuk, hogy újra élettel teljen meg a Fekete-hegy, ezért nagyon örülünk, hogy május 1-től újra nyitva lehet a Vylyan Terasz és személyesen...
2021. április 29.
"A borok stílusa és ízvilága nem változik. Viszont lesznek a jövőben olyan újdonságok, amelyek már hozzám köthetők" - mondja korábbi pincemesterünk, Tóth Sándor, aki...
2021. április 29.
Ipacs Szabó István huszonkét éven keresztül volt meghatározó tagja a Vylyan csapatának. Bár a továbbiakban saját birtokának fejlesztésére koncentrál, azért nem lesz olyan távol...