Események - Vylyan Pincészet

Korábbi események

Pincetúra ünnepre hangolva

18:00 - 22:00

Lassuljatok le, hangolódjatok velünk finom borokkal az év végére!

Márton nap a Vylyan birtokon

18:00 - 21:00

A hagyományokhoz híven, november 11-én ismét a libaételeké lesz a főszerep, no meg az újboré!

VYLYAN 30. SZÜLETÉSNAP

15:00 - 24:00

Különleges év a 2022, hiszen a Vylyan Pincészet idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját! Szeptember 17-én szeretnénk Veletek megünnepelni ezt a 30 éves időszakot.

Szent Iván éj a Teraszon

12:00 - 22:00

Tarts velünk az év legvarázslatosabb estéjén, engedd, hogy elbűvöljenek a lángok, a mámorító borok és a jókedvű társaság!

Pünkösdi hétvége a Vylyan Teraszon

Pünkösdkor már hagyománnyá vált, hogy kinyitják kapuikat a borvidék pincéi. Így teszünk ezzel mi is és egy igazi nyárköszöntő hétvégére invitálunk benneteket a Vylyan Teraszra!

Borzsongás a Vylyan Teraszon

Valódi piknikhangulattal,  pincesétával, kóstolóval és természetesen csodaszép borokkal és kilátással várunk mindenkit egy újabb BorZsongásra a Vylyan Teraszon! 

HÚSVÉT A VYLYAN TERASZON

12:00 - 18:00

Április 16-án fogd a családot, a barátokat, és gyertek a Vylyan Teraszra!

ELMARAD! – Medvehagyma túra

09.00 - 17.00

Megérkezett a medvehagyma, a tavasz első hírnöke, ezért április 2-án ismét felkerekedünk, hogy hódoljunk a természet, a gasztronómia és a bor iránti szenvedélyünknek!

Cabernet Franc Variációk – borbemutató

15:00-19:00

Szeretettel meghívunk minden kedves borkedvelőt a Vylyan Depóba, pincészetünk legújabb borainak a Vylyan Cabernet Franc Variációknak a bemutatójára.

Pincéről pincére – Variációk Vincére

14:00 - 16:00

Január végén felpezsdül az élet a Villányi borvidéken, hiszen ismét megrendezésre kerülnek a mára már hagyománnyá vált Vince napi programok. E nap a termőfölddel szoros kapcsolatban élő ember legfontosabb ünnepe. A szőlőművesek úgy tartották, hogy Szent Vince a bor védőszentje, akinek névnapjának időjárásából a következő bortermésre jósoltak. Az év első ünnepéhez kapcsolódó népszokásokból, s a […]

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!