Események - Vylyan Pincészet

Korábbi események

Pincéről pincére – Variációk Vincére

14:00 - 16:00

Január végén felpezsdül az élet a Villányi borvidéken, hiszen ismét megrendezésre kerülnek a mára már hagyománnyá vált Vince napi programok. E nap a termőfölddel szoros kapcsolatban élő ember legfontosabb ünnepe. A szőlőművesek úgy tartották, hogy Szent Vince a bor védőszentje, akinek névnapjának időjárásából a következő bortermésre jósoltak. Az év első ünnepéhez kapcsolódó népszokásokból, s a […]

Karácsonyi Vacsora

18:00-21:00

Várunk minden kedves Vendégünket karácsonyi borvacsoránkra a Vylyan Depóba!

Márton napi lakoma a Vylyan Depóban

17.30 - 22.00

Várunk mindenkit szeretettel november 13-án a Vylyan Depóba a Márton napi borvacsoránkra!

Vylyan Depó – Megnyitó

15:00 - 21:00

Várunk mindenkit szeretettel szeptember 25-én új borbárunk, a Vylyan Depó, megnyitójára!

Rozé Variáció premier Bernáth József séf menüjével

Május 22-én mutatkozik be pincészetünk legújabb bora, a Rozé Variáció. Az új bort Tóth Sándor, pincészetünk borásza mutatja be. A Rozé Variációhoz illő menüsort pedig Bernáth József séf készíti.

Villányi Hosszú Hétvégre a Vylyan Teraszon

Ezen a hétvégén, augusztus 20. alkalmából, különleges programokkal várjuk a hozzánk látogatókat. Borászunk, Sándor Tóth vezetésével kinyitjuk a pincét, így betekintést nyerhettek az ott folyó munkálatokba. Készülünk kertmozival, sőt jógával is, akik pedig inkább leheverednének a fűbe és a tájban gyönyörködnének, azoknak piknikkosarat állítunk össze.

Bogyólé Borcímke Pályázat // Kiállítás

2020. október 16. 18.00-20.00

A hagyományokhoz híven, pincészetünk ebben az évben is kiírta a Bogyólé Borcímke Pályázatot, ahol a fiatal képzőművészek között kerestük újborunk címkéjének alkotóját. A pályaműveket évről-évre egy kiállítás során is megmutatjuk az érdeklődőknek.

Szüreti Mulatság a Vylyan Teraszon

2020. szeptember 19 - 20

A szüret számunkra az év egyik legfontosabb eseménye. Nem csupán kemény munka, hanem ünnep is, amihez a finom falatok, a zene és a mulatság is szorosan hozzátartozik, ezért idén is szeretettel várunk titeket szeptember 19-20-án Pincészetünkbe!

Winelovers Summer Party 2020

2020. augusztus 27. 18.00 - 22.00

Vágynál ennél többre csütörtökön munka után? Ugye, hogy nem! Ismét jön a nagysikerű Winelovers Summer Party!

Villányi Hosszú HétVÉGRE!

2020. augusztus 21-23

Valódi piknikhangulattal, a gyerekeknek kézműves foglalkozással, a legfüstösebb BBQ ételekkel, pincesétával és kóstolóval és természetesen csodaszép borokkal és kilátással várunk mindenkit egy újabb BorZsongásra az augusztusi hosszú hétvégén a Vylyan Teraszon!

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!