Események - Vylyan Pincészet

Aktuális események

Cabernet Franc-ok estje

18:00 - 22:00

Kíváncsiak vagytok, hogy a cabernet franc hogyan érik amfórában, vagy milyen arcát mutatja a különböző hordós érleléseknek köszönhetően? Érdekes ízutazásra és nagy felfedezésekre számíthattok a március 31-i borestünkön, amely során a cabernet franc fajta sokszínűségét mutatjuk meg nektek!

Esküvői kiállítás a Vylyan birtokon

10:00 - 16:00

Ünnepeljétek közös életetek első napját a Vylyan birtok zöld lankái között, magával ragadó borok társaságában! Áprilisi esküvői nyíltnapunkon mindenki itt lesz, aki segíthet nektek abban, hogy ez a nap tökéletes legyen. Gyertek el hozzánk április 14-én, járjuk be együtt a helyszínt, kóstoljátok meg a borainkat és akár foglaljátok le az időpontot a nagy napra!

Korábbi események

Medvehagyma túra

10:00-16:00

Hamarosan ismét megérkezik a medvehagyma, a tavasz első hírnöke, ezért a szokásokhoz híven március 18-án ismét felkerekedünk, hogy hódoljunk a természet, a gasztronómia és a bor iránti szenvedélyünknek!

Új évjáratok kóstolója

18:00 - 22:00

Több borunk új évjárata is mostanában került piacra, ezért első tavaszi borkóstolónkon ők lesznek a középpontban! Tartsatok velünk a március 10-i pincetúránkon, amely során most kötetlen hangulatban, személyesen mesélünk rólunk!

Vince nap a Vylyan Teraszon

2023. január 21. 14:00 – 16:00

A vincellérek védőszentjének, Szent Vincének a napját évszázadok óta termésjósló napnak tartották a szőlősgazdák. A hagyományokat követve január 21-én a Villányi borvidéken megrendezésre kerül a „Pincéről Pincére Variációk Vincére” program, amelynek egyik helyszíne a Vylyan borterasz.

Pincetúra ünnepre hangolva

18:00 - 22:00

Lassuljatok le, hangolódjatok velünk finom borokkal az év végére!

Márton nap a Vylyan birtokon

18:00 - 21:00

A hagyományokhoz híven, november 11-én ismét a libaételeké lesz a főszerep, no meg az újboré!

VYLYAN 30. SZÜLETÉSNAP

15:00 - 24:00

Különleges év a 2022, hiszen a Vylyan Pincészet idén ünnepli alapításának 30. évfordulóját! Szeptember 17-én szeretnénk Veletek megünnepelni ezt a 30 éves időszakot.

Szent Iván éj a Teraszon

12:00 - 22:00

Tarts velünk az év legvarázslatosabb estéjén, engedd, hogy elbűvöljenek a lángok, a mámorító borok és a jókedvű társaság!

Pünkösdi hétvége a Vylyan Teraszon

Pünkösdkor már hagyománnyá vált, hogy kinyitják kapuikat a borvidék pincéi. Így teszünk ezzel mi is és egy igazi nyárköszöntő hétvégére invitálunk benneteket a Vylyan Teraszra!

Borzsongás a Vylyan Teraszon

Valódi piknikhangulattal,  pincesétával, kóstolóval és természetesen csodaszép borokkal és kilátással várunk mindenkit egy újabb BorZsongásra a Vylyan Teraszon! 

HÚSVÉT A VYLYAN TERASZON

12:00 - 18:00

Április 16-án fogd a családot, a barátokat, és gyertek a Vylyan Teraszra!

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!