Rendezvények - Vylyan Pincészet

Rendezvények

Birtokunk központját a kisharsányi Fekete-hegyen, szőlőterületeink szívében alakítottuk ki. Mediterrán hangulatú, panorámás teraszunk és a körülötte található zöld park tökéletes választás kisebb-nagyobb rendezvények lebonyolítására, legyen szó akár esküvőről, csapatépítőről, vagy családi rendezvényről.

Esküvő a Vylyan birtokon

A birtok festői látképével, mediterrán hangulatával, kiváló boraival ideális helyszínt biztosít arra, hogy az ifjú pár élete legfontosabb napját csodálatos élménnyé varázsolja. A fákkal körülölelt lankás park tökéletes helyszín a vendégek fogadására és a polgári szertartás lebonyolítására, a terasz pedig ideális környezet a vacsora és az azt követő lakodalom felejthetetlenné tételére. Az esküvői ebédhez vagy vacsorához egyedi menüt ajánlunk. Részletes információkért kérjük, keressen meg minket, hogy a konkrét igényeket megbeszélhessük!

Elérhetőség:

Kaczor-Bende Orsolya

  • Email: vendeglatas@vylyan.hu
  • Telefon: +36304876206

 

Céges rendezvények, csapatépítők

A Vylyan Terasz sokféle programnak, esküvőnek, jegyes fotózásnak, tréningnek helyt adott már, ráadásul család-és kutyabarát helyszín is vagyunk. Céges rendezvényekhez, csapatépítőkhöz pedig nem csak a csodás környezetet, az ételt és az italt, de igény szerint a csapatépítő programját is biztosítjuk. Részletes információkért kérjük, keressen meg minket, hogy a konkrét igényeket megbeszélhessük!

Elérhetőség:

Kaczor-Bende Orsolya

  • Email: vendeglatas@vylyan.hu
  • Telefon: +36304876206


rendezvenyhelyszinek.hu

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!