Esküvők - Vylyan Pincészet

Esküvők

A birtok festői látképével, mediterrán hangulatával, kiváló boraival ideális helyszínt biztosít arra, hogy az ifjú pár élete legfontosabb napját csodálatos élménnyé varázsolja. A fákkal körülölelt lankás park tökéletes helyszín a vendégek fogadására és a polgári szertartás lebonyolítására, a terasz pedig ideális környezet a vacsora és az azt követő lakodalom felejthetetlenné tételére. Az esküvői ebédhez vagy vacsorához egyedi menüt ajánlunk. Részletes információkért kérjük, keressen meg minket, hogy a konkrét igényeket megbeszélhessük!

Elérhetőség:

BrigiBalazs-330-1
BrigiBalazs-330-1
DSC_1641-2
DSC_1641-2
DSC_1635
DSC_1635
DSC00706
DSC00706
DSC_3999
DSC_3999
DSC_1671-1
DSC_1671-1
DSC_1665
DSC_1665
DSC00714
DSC00714
DSC01650-1
DSC01650-1
DSC01774
DSC01774
DSC_2035-1
DSC_2035-1
DSC02204
DSC02204
DSC02056
DSC02056
DSC01703-1
DSC01703-1
unnamed-5
unnamed-5
unnamed-6
unnamed-6
previous arrow
next arrow
Az Ördögkatlan fesztivál révén már régóta ismertük a Vylyan teraszt, ahol minden évben egyre több élménnyel gazdagodtunk. Az esküvőnk szervezésekor több helyszínre is ellátogattunk, amik “külsőre” mind gyönyörűek voltak, de a Vylyan csapat fogadtatása számunkra egyértelművé tette, hogy ott fog megvalósulni az esküvőnk. Orsival folyamatosan kapcsolatban voltunk, minden kérdésünkre, ötletünkre és rögeszménkre (többek között fagyis kocsi, tányérbérlés) nyitottan, rugalmasan és segítőkészen válaszolt, véleményt mondott, amiért nem tudunk elég hálásak lenni. A vendégeink visszajelzései alapján (is) a hely varázslatos volt, kiemelték a személyzet kedvességét, dicsérték a helyben sült, friss pogácsát, főleg a töltött káposztát és a választott catering ételeit is. Köszönjük nektek Orsi, Emi, Szabi és mindenkinek, akinek szó szerint benne volt a keze, hogy megvalósulhasson ez a csodálatos nap! Az eddigi emlékeinket bővítettétek a sok mosollyal, nevetéssel és szakmai komolysággal, bízunk benne, hogy minden Katlanozós házassági évfordulónkon is tovább gazdagodnak majd az élményeink a Vylyan teraszon!
Placeholder Image
Csenge és Peti
Nehéz ennél jobb helyszínt találni a környéken! Nem csak nekünk tetszett meg a Vylyan Terasz, de a vendégeinknek is leesett az álla a látványtól.  Nagyon hangulatos volt délután a nagy tölgyfa alatt fogadalmat tenni. A helyszín ráadásul a kreatív fotózásra is tökéletes. A szertartás után a vendégeink kaptak egy órácskát, amikor felfrissíthették magukat, és amíg ők a Vylyan borokat kortyolgatták, rólunk a fotós a szőlősorok között készítette el közös életünk első képeit. Amikor ment le a nap, akkor voltak a legszebbek a színek – nagyon szeretjük az itt készült fényképeket. Számunkra fontos volt a természetközeliség is. Itt mindentől távol voltunk, és egy napra egy picit csak a miénk volt a világ, éjszaka együtt bámultuk a csillagokat. Egy kisebb esküvőnk volt, harmincan voltunk, nagyon meghitt és kellemes volt az egész. Semmit nem szerveznénk másként.
Placeholder Image
Nóri és Laci
A helyszín kiválasztásánál egyetlen szempont volt, amiből tudtuk, hogy nem engedünk: a férjem nagy borkedvelő, és mindenféleképpen borvidéken szerettük volna megtartani az esküvőnket. A Vylyan Terasz mellett a borászatnak az elhelyezkedése miatt döntöttünk. Nagyon szép innen a kilátás, és egyébként is hangulatosnak tartjuk a szabadtéri esküvőt, itt pedig azonnal megtetszett a tágas terasz, és az, hogy ha az időjárás nem kedvezett volna a kinti programoknak, akkor be tudtunk volna vonulni fedett részre. Csodaszép, ahogy a szőlő körülöleli a borászatot. Engem nagyon megfogott a szertartás helyszínéül szolgáló nagy fa, a körülötte elterülő táj. Az esküvői szertartás előtt készültek a kreatív fotóink, a vacsora előtt pedig a naplementés képek – mindent egy helyen meg tudtunk oldani, nem is választhattunk volna ennél tökéletesebb helyszínt!
Placeholder Image
Noémi és János
Már az esküvő előtt személyes kötődésünk volt a Vylyan Pincészet Birtokához, így ezért választottuk a Ti helyszíneteket esküvőnkhöz.
Azonban, ha semmi sem kötött volna Hozzátok, akkor sem tudtunk volna tökéletesebb helyszínt választani az esküvőnk napjára.
Nem csak azért, mert egy csodálatos vidéken helyzekedik el ez a lenyűgöző dűlő, vagy mert az egész Birtok környezete gyönyörűen lett kialakítva, nahem – és főleg – azért, mert az elejétől kezdve azt éreztük, hogy egy olyan alapot képeztetek az esküvőnkhöz és annak szervezeséhez, aminek eredményeképp az esküvőnk tényleg úgy alakult, ahogy elképzeltük, sőt, túl is szárnyalta azt!
Kiváltképp köszönjük Neked Orsi, hogy az elejétől kezdve kedvességgel és óriási segítőkészséggel álltál hozzánk, bármilyen kerdéssel fordulhattunk Hozzád, sosem éreztük azt, hogy egyedül maradtunk volna a szervezésben, mindig szakítottál ránk időt, ha szükségünk volt rá.
Az esküvő előtti és alatti kitartó munkátokat szintén köszönjük, az egész csapat rendkívüli professzionalizmussal, segítőkészséggel és türelemmel segítette a napunkat, rendkívül hálásak vagyunk ezért, ilyen gördülékeny és odaadó ‘csapatmunkát’ egy esküvőn sem láttunk még!
A Tenkes Csárdával történő együttműködésetek szerintünk nagyszerű, az általuk felszolgált ételek jóval meghaladják az esküvőkön megszokott minőséget, a nagy tételben való feszolgálás semmilyen mértékben nem ment a minőségük róvására!
Köszönjük, hogy az esküvő előtti napon nyugodtan tudtunk készülődni, egyeztetni Veletek, táncot próbálni a helyszínen, és kicsit sétálni a Birtokon, illetve hogy az esküvő másnapján nyugodtan összepakolhattunk, ebédelhettünk, és elbúcsúzhattunk ettől a számunkra még kedvesebbé vált helyszíntől.
Köszönjük, hogy részesei voltatok a napunknak, ha újra csinálnánk, mindent ugyanígy szeretnénk!
Placeholder Image
Nóri és Tamás

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!