Esküvő a Vylyan Szőlőbirtokon - Vylyan Pincészet

Esküvő a Vylyan Szőlőbirtokon

2023. március. 24.

Esküvőt terveztek, de még nem találtátok meg a megfelelő helyszínt? Mit szólnátok egy borbirtokhoz? Ünnepeljétek a közös életetek első napját a Vylyan Birtok zöld lankái között, magával ragadó borok társaságában!

A Vylyan Terasz

Festői látkép, mediterrán hangulat, kiváló borok – ez vár rátok a Villányi borvidéken, a kisharsányi Fekete-hegyen. A fákkal körülölelt lankás park tökéletes helyszín a vendégek fogadására és a polgári szertartás lebonyolítására, a Vylyan Terasz pedig ideális környezet a vacsora és az azt követő buli felejthetetlenné tételére. Koccintsatok az ősi techológiával készült, mégis ízig-vérig mai Vylyan Pét-Nattal, és élvezzétek, hogy ezen a napon minden rólatok szól!

De inkább meséljenek azok a párok, akik nálunk tartották az esküvőjüket!

Nóra és Laci

„Nehéz ennél jobb helyszínt találni a környéken! Nem csak nekünk tetszett meg a Vylyan Terasz, de a vendégeinknek is leesett az álla a látványtól.  Nagyon hangulatos volt délután a nagy tölgyfa alatt fogadalmat tenni. A helyszín ráadásul a kreatív fotózásra is tökéletes. A szertartás után a vendégeink kaptak egy órácskát, amikor felfrissíthették magukat, és amíg ők a Vylyan borokat kortyolgatták, rólunk a fotós a szőlősorok között készítette el közös életünk első képeit. Amikor ment le a nap, akkor voltak a legszebbek a színek – nagyon szeretjük az itt készült fényképeket. Számunkra fontos volt a természetközeliség is. Itt mindentől távol voltunk, és egy napra egy picit csak a miénk volt a világ, éjszaka együtt bámultuk a csillagokat. Egy kisebb esküvőnk volt, harmincan voltunk, nagyon meghitt és kellemes volt az egész. Semmit nem szerveznénk másként.” – mesélte Nóra és Laci a nyári esküvőjükről.

Noémi és János

„A helyszín kiválasztásánál egyetlen szempont volt, amiből tudtuk, hogy nem engedünk: a férjem nagy borkedvelő, és mindenféleképpen borvidéken szerettük volna megtartani az esküvőnket. A Vylyan Terasz mellett a borászatnak az elhelyezkedése miatt döntöttünk. Nagyon szép innen a kilátás, és egyébként is hangulatosnak tartjuk a szabadtéri esküvőt, itt pedig azonnal megtetszett a tágas terasz, és az, hogy ha az időjárás nem kedvezett volna a kinti programoknak, akkor be tudtunk volna vonulni fedett részre. Csodaszép, ahogy a szőlő körülöleli a borászatot. Engem nagyon megfogott a szertartás helyszínéül szolgáló nagy fa, a körülötte elterülő táj. Az esküvői szertartás előtt készültek a kreatív fotóink, a vacsora előtt pedig a naplementés képek – mindent egy helyen meg tudtunk oldani, nem is választhattunk volna ennél tökéletesebb helyszínt!” –  lelkendezett Noémi és János.

Esküvői kiállítás a Vylyan Birtokon

Április 15-én esküvői nyílt napot szervezünk, ahol mindenki itt lesz, aki segíthet egy jegyespárnak abban, hogy a nagy nap tökéletes legyen. Természetesen lesz borkóstoló, hogy a 30 éves pincészetünk kínálatából kiválaszthassátok azokat a borokat, amik a leginkább illenek hozzátok és a vendégeitekhez. Étel- és tortakóstolóval is készülünk, de a dekorációhoz is adunk ötleteket. Tudjuk jól, hogy a menyasszony és a vőlegény ruhája mindig központi eleme egy esküvőnek, így esküvői öltözékeket és kellékeket is találtok nálunk. A hangulat fokozásához vőfélyt is tudunk ajánlani, és persze a fotóst és a videóst is kiválaszthatjátok, aki megörökíti a legszebb pillanatokat.

Gyertek el hozzánk, járjuk be együtt a helyszínt, kóstoljátok meg a borainkat, és akár az időpontot is lefoglalhatjátok!

Esemény link: https://fb.me/e/ZODkrSnm 

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!