Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.
Hírek
2022. augusztus 16.
A borkészítés nekünk alkotás. Egész évben gondozzuk a szőlőt, hogy a legszebb terméssel örvendeztessen meg bennünket, ami aztán értő kezekbe kerülve borrá alakul át....
2022. július 11.
Nyár közepén leginkább két dologgal vagyunk elfoglalva: vagy épp szabadságon vagyunk, és vízparton, hegyekben, idegen városokban próbáljuk kipihenni az egész éves fáradalmainkat, vagy otthon...
2022. június 16.
A villányi bor testes és vörös? Persze, rengeteg itt a fantasztikus testes vörösbor, de a villányi borok ennél sokrétűbbek és sokszínűbbek. Meg is mutatjuk,...
2022. május 17.
Bevezető az érlelt borok világába Az érlelt borok valóban más kóstolási élményt nyújtanak, mint az egyszerű, hétköznapi borok? Honnan szerezzük be a borokat? Szükség...
2022. április 13.
Fenntarthatóság, éghajlatváltozás - manapság gyakran emlegetett kifejezések. Vajon tényleg valós problémák? Valóban a jövőnk a tét, és rajtunk is múlik, hogy az utódaink mennyire...
2022. március. 18.
A klímaváltozás az életünk szinte minden területén érezteti a hatását, nem véletlenül kongatják manapság oly sokan a vészharangot. Hogy hogyan reagálnak erre a világ...
2021. december 22.
„A cabernet franc szőlőfajta Villányban talált természetes otthonára” – írta 2000-ben az angol Decanter egyik híres borkritikusa, Michael Broadbent, és kijelentése nyomán nagyon fontos folyamatok...
2021. május 01.
Hónapok óta vártuk, hogy újra élettel teljen meg a Fekete-hegy, ezért nagyon örülünk, hogy május 1-től újra nyitva lehet a Vylyan Terasz és személyesen...
2021. április 29.
"A borok stílusa és ízvilága nem változik. Viszont lesznek a jövőben olyan újdonságok, amelyek már hozzám köthetők" - mondja korábbi pincemesterünk, Tóth Sándor, aki...