Kezdőlap » Cikkek » Sok kicsi (sokra megy)

Sok kicsi (sokra megy)

Dátum: 2017. december 4., hétfő

Haladunk az Ünnepek felé, ilyenkor a magunk kényeztetése mellett az adakozás is jól esik, s a jó szándékú összefogásból csak jó dolgok születhetnek:

A gasztrobloggerek részvételével indult Segítsüti akcióról biztosan sokan hallottak már, most a másik karácsonyi jótékonysági akció a „SOK KICSI” jótékonysági nyereményjáték veszi kezdetét, amelyhez örömmel csatlakoztunk, s egy két fős Vylyan Terasz élmény csomagot ajánlottunk fel!

Aki adakozik, az is kaphat (nyerhet)! Reméljük, sokan idén is kedvet kapnak ahhoz, hogy ebben a játékos formában segítsék a rászoruló gyerekeket. Menjen most is sokra a sok kicsi! 🙂 20 cég tesz különböző gasztronómiai ajándékcsomag vagy élményprogram jellegű felajánlásokat. A nyereményjáték során a Segítsüti Közhasznú Alapítvány számára támogatást nyújtók pedig minden 1000 Ft-nyi támogatás után egy virtuális sorsjegyet kapnak, amellyel a 20 élménycsomag valamelyikét megnyerhetik.

Természetesen lehet többszöri 1000 Ft-os támogatást felajánlani, ezzel megnövelve az esélyét, hogy nyertes lehessen.

Az akció felvezető részében december 4-10. között megismerhetővé válnak a nyeremények, a támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása pedig december 11-től 17-ig lesz lehetséges a http://www.segitsuti.hu/20171203_sok_kicsi_2017  oldalon.

Az idei támogatott a Mátrix Közhasznú Alapítvány lesz. Segítségükkel a Szeged környéki kistelepülések nagycsaládosainak, rászoruló időseihez jutnak tartós élelmiszerek, illetve a Mesedoktorok táskájába rejtenek csokoládét, hogy ne csak élményt vihessenek kis betegeikhez a kórházakba, hanem édességgel is jobb kedvre deríthessék őket.

További részletek a jótékonysági akcióról

http://www.segitsuti.hu/20171203_sok_kicsi_2017, https://www.facebook.com/segitsuti/