Kezdőlap » Magazin » BOGYÓLÉ 2016 éjjel-nappal!

BorainkrólRendezvények

BOGYÓLÉ 2016 éjjel-nappal!

2016. október 28.

FŐKÉP

Minden évben nagy kíváncsiság és várakozás övezi a friss újborok piacra lépését. Pláne, hogy az újbor a Vylyan Pincészetnél speciális módon készül, s az évről évre megújuló címke mögött fiatal pécsi művészeket pártoló pályázat áll.

Az ifjú művészek idén 12. alkalommal versenyezhettek a Bogyólé címkéért, amely 20.000 palackon viszi hírét az alkotónak szerte az országban.

Honlapra2

A nyertest szigorú szakmai zsűri választja ki, s ahogy a borbírálatnál a vakkóstolás, itt sem derül ki, melyik pályázó művét mustrálják. Így nagy lett a meglepetés az idei döntés után, hogy Lizom Dávid, a PTE Művészeti Kar hallgatója, 2014 után, immáron másodszor nyert! Gratulálunk, csak így tovább!

Idén is jókedvűen nyitottuk együtt az új évjárat kapuját a pécsi Zsolnay Negyedben, a címkekiállításon összegyűlt érdeklődőkkel együtt!

A modern kézművesség, a megmosolyogtató kedvesség, a kreatív ötlet és az izgalmas technikai megoldás viszi a prímet a nyertes címkén. A palack éjjel is izgalmas, hiszen a foszforeszkáló és fluoreszkáló grafikával a Bogyólé „fényt visz az éjszakába”!

Örömünnep2

A villányi lankák „bozsoléja” éjjel-nappal vidámságot hoz az őszbe, sőt, a beltartalom elfogyasztása után is dekoratív kiegészítő lehet (hobbi lakberendezők, jó ötletet adtunk, igaz?)

 1. Lizom Dávid – PTE MK IV. éves tervezőgrafika szakos hallgató
  Kiemelt kép

 2. Mezei Gréta – PTE MK II. éves tervezőgrafika szakos hallgató, egyedi hangulatú címkéjével.
  Mezei Gréta

 3. Horváth Alexandra – PTE MK II. éves tervezőgrafika szakos hallgató, aki a Bogyólé életérzést igen jól megragadta
  Horváth Alexandra

Közönségdíj

Idén még egy újítás volt, hogy a Vylyan facebook oldalán social contest app segítségével közönségszavazást indítottunk. Egy hét alatt rengetegen megfordultak a virtuális címkekiállításon, s összesen 3900-an adták le voksukat!

A közönségdíjat Kopilovic Annamária munkája nyerte el 483 szavazattal, s majdnem holtversenyben Péter Sára követte őt, 463 szavazattal.

Kopilovic Annamária

Köszönjük partnereinknek, barátainknak

 • A PÉCSI Tudományegyetem Művészeti Karának és a Pécsi Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium diákjainak, tanárainak – különös tekintettel Bőhm Gergelynek, aki az első helyezett, Lizom Dávid mentora, tanára
 • A Zsolnay Negyed Kemence Galériájának, az egyedülálló kiállítás helyszínért
 • A pozsonyi PURGINA Nyomdának, hogy a „The art of labels” szlogenjükhöz hűen, a fluoreszkáló, foszforeszkáló, egyedülálló címkét gyönyörűen kinyomtatták
 • Márton Igornak, szlovákiai (mátyusföldi) barátunknak, a Hotel Tevel 3 napos ajándék hétvégéjével járult hozzá a nyertes fődíjához (Dávid partnerével maga is meggyőződhet, hogy milyen is a nagybetűs vendégvárás!)

Honlapra4

Honlapra1

Honlapra3

Örömünnep3

Kapcsolódó boraink

Kapcsolódó cikkeink

Szőlősorok a Vylyan Pincészet dűlőjén, háttérben a Szársomlyóval, nyáron, naplementekor.

A borászat csúcstartói

2020. június 30.

Hol készül a legtöbb bor? Vajon ott található a világ legnagyobb borospincéje is? Hány éves a világ legidősebb bora, és