Kezdőlap » Magazin » Page 5

Vylyan Villányi Montenouvo Cuvée 2012
AjánlatBorainkról

A hónap bora: MONTENUOVO Cuvée 2012

2017. május 30.

Hagyomány és újító lendület Sokan ismerik és kedvelik birtokborunkat, s talán már a bor mögött rejlő sorsokat és történeteket, sőt,

BorainkrólRólunk írták

Csókát a Csókosoknak

2017. április 28.

A Csókaszőlő a Kárpát-medencében őshonos fajta, amely már a Kadarka előtt termett a hazai szőlőkben és mára gyakorlatilag el is

Vylyan Terasz megnyitó
BorászatRendezvények

Megújult a 10 éves Vylyan Terasz

2017. április 26.

Két jelentős évfordulót is ünnepelhetünk idén: Huszonöt évvel ezelőtt telepítettük az első tőkéket és tíz esztendővel ezelőtt nyílt meg a

Vylyan csokoládé
BorainkrólEgyéb

A Vylyan Csokoládé és aki mögötte van

2017. április 10.

Jó hírünk van az ínyenceknek: csokoládé-függőségünkből újabb termék született! A pécsi Csoko-Láda műhelynek köszönhetően áfonyás étcsokoládé tábla gazdagítja a Vylyan

Borkóstoló
BorainkrólRólunk írták

Berlinben is hódítanak a Vylyan borok

2017. április 4.

Február 22-én borkóstolót tartottak Prenzlauerberg, Berlin egyik fiataloktól pezsegö negyedében. A kóstoló Zimányi Orsi “Let’s Play Wine” borkóstoló sorozatának újabb

AjánlatEgyéb

Recept – Borpuncs á la Vylyan

2017. január 31.

A téli zimankóban „védőitalként” jól esik a forró borpuncs. A Vylyan Kiskonyhában Miki bácsi olyan ördöngősen jól készíti, hogy például a