Hírek - Oldal 6 a 8-ből - Vylyan Pincészet

Hírek

2018. április 18.

Új villányi összefogás, új bormárka! A villányi borászok közös kóstolói és eszmecseréi, azaz a borvidéki együttgondolkodás egy újabb fejezethez érkezett. A belső műhelymunka eredménye már...

2018. március. 02.

Az enyhe tél vagy az újabb hidegek kapcsán sokan kérdezik, mi a hatása a szőlőre, milyen lesz az évjárat. Ennyire előre lehetetlen látni, hiszen...

2017. december 05.

A novemberi Franc&Franc hétvégére sokszázan jöttek el a Villányi Franc kedvéért a Villányi borvidékre. A Villányi Franc „univerzumot” egy szakmai konferencia és egy kóstolós...

2017. október 18.

Minden évben nagy kíváncsiság és várakozás övezi a friss újborok piacra lépését. Pláne a Vylyan Pincészetnél, ahol a bor maga speciális módon készül, s...

2017. szeptember 28.

A Villányi Franc borvidéki márka, a villányi összefogás gyümölcse, s egyedi eredetvédelmű, 100% cabernet franc-t takar. A fajta a színtiszta Villányi mészkőben gyökeret verve...

2017. szeptember 19.

A 2017-es számot ízlelgethetjük is, a korai szüretnek köszönhetően már szeptember közepén kukorékol is a gyönyörű színű, friss, zamatos Kakas Rozénk! Szeptember 23-án szombaton...

2017. szeptember 14.

Nagy örömünkre egyre többen érkeznek hozzánk gyalog, vagy kerékpárral. Ők jól tudják: az aktív kikapcsolódás után még jobban esik a teraszon üldögélni, élvezni a...

2017. szeptember 12.

Az egyik legkedveltebb a saláták közül, mi is szívesen készítjük a Vylyan Teraszon! Ugyan Caesar Cardini-ről, a recept atyjáról kapta a nevét, de valóban,...

2017. szeptember 04.

Az újbor szüret nemsoká kezdődik, de addig is nagy izgalommal és lelkesedéssel készülünk az újabb címke-kalandra! Az induló tanévvel immár tizenharmadik alkalommal hirdetjük meg...

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!