
Interjú Eszteró Anettel a Bogyólé 2019 címke tervezőjével
Így lettem címlaplány Az idén a budapesti Metropolitan Egyetem volt hallgatója, Eszteró Anett címketerve díszíti a Vylyan Pincészet Bogyólé nevű
Így lettem címlaplány Az idén a budapesti Metropolitan Egyetem volt hallgatója, Eszteró Anett címketerve díszíti a Vylyan Pincészet Bogyólé nevű
15 éves jubileumát ünnepelte a Vylyan Pincészet Bogyólé címketervező pályázata A 2019-es Bogyólé bor palackjait Eszteró Anett, a Metropolitan Egyetem
A szüret a legszebb időszaka az évnek Éppen a szüreti időszak kellős közepén ültünk le beszélgetni, milyennek látod az idei
„A nap süt, az ég kék, a fű zöld. A szőlő terem. A bor erjed és érik. Az ember dolgozik és remél, aggódik és örül. Élvezi munkája gyümölcsét és örömmel mutatja meg azt másoknak. Az idők kezdete óta így megy ez, így van ez most is. Aki belekavarodik a szőlő és a bor világába, azt e világ nem engedi soha. Így vagyunk ezzel mi is, itt a Vylyannál. A boraink erről a szenvedélyről mesélnek.”
Debreczeni Mónika – birtokigazgató