Kezdőlap » Magazin » Page 6

BorainkrólEgyéb

A Vylyan Csokoládé és aki mögötte van

2017. április 10.

Jó hírünk van az ínyenceknek: csokoládé-függőségünkből újabb termék született! A pécsi Csoko-Láda műhelynek köszönhetően áfonyás étcsokoládé tábla gazdagítja a Vylyan

BorainkrólRólunk írták

Berlinben is hódítanak a Vylyan borok

2017. április 4.

Február 22-én borkóstolót tartottak Prenzlauerberg, Berlin egyik fiataloktól pezsegö negyedében. A kóstoló Zimányi Orsi “Let’s Play Wine” borkóstoló sorozatának újabb

AjánlatEgyéb

Recept – Borpuncs á la Vylyan

2017. január 31.

A téli zimankóban „védőitalként” jól esik a forró borpuncs. A Vylyan Kiskonyhában Miki bácsi olyan ördöngősen jól készíti, hogy például a

Borászat

Visszatekintés – 2016-os „legek”

2017. január 11.

Év végén mindenki összegez, visszatekint az előző évre. Mi is csokorba gyűjtöttük néhány érdekességet, amelyre szívesen emlékezünk; például melyik az a

BorászatRendezvények

Vince nap, s az a mögötti szokások

2017. január 10.

A termőfölddel szoros kapcsolatban élő ember számára mindig meghatározó volt a természet iránymutatása. Ilyen tudás kötődik a Vince-naphoz is, amely