Pénteki Borest - Vylyan Pincészet

Pénteki Borest

Ahogy egyre feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, úgy nyitogatjuk mi is a Terasz kapuit és számos izgalmas programmal készülünk a szezonra!

Az idei évben elbúcsúzunk a grillkonyhától és általános nyitvatartásunk is megváltozik. Péntekenként a “Pénteki borest” programsorozatunkkal várjuk a borkedvelőket, amely során válogathattok borainkból és termelői hidegtál kínálatunkból, sőt akár a pincében is végigvezetünk benneteket (Részletek: https://www.vylyan.hu/vylyan-terasz/borkostolok/). A nagy érdeklődésre való tekintettel a Pénteki boresteket és pincetúrákat szeptember végéig szombatonként is megrendezzük a Teraszon.

Azokat a vendégeinket, akik hétvégén látogatnának el hozzánk, várjuk szeretettel villányi borbárunkban, a Vylyan Depóban.

Érdemes lesz folyamatosan figyelni bennünket, mert a szezon folyamán, eseti jelleggel különféle kulturális és gasztró programoknak is otthont ad majd a Terasz.

Várunk mindenkit szeretettel!*

*A 10 fős és afölötti csoportokat csak előzetes bejelentkezés alapján tudjuk fogadni. Mivel a Teraszon korlátozott létszámban állnak rendelkezésre a férőhelyek, ezért minden kedves vendégünknek ajánljuk, hogy foglaljon asztalt, hiszen telt ház esetén nem tudunk plusz férőhelyeket felszabadítani! Késés esetén fél óráig tudjuk az asztalokat tartani, utána átadjuk őket a foglalással nem rendelkező vendégeinknek!

Köszönjük a megértést!

Érdeklődés, asztalfoglalás: vendeglatas@vylyan.hu, +36304876206

Nyitvatartás*:

Péntek (október 07.): 17.00 – 22.00

Szombat (október 08.): zártkörű esemény miatt ZÁRVA

*A változás jogát fenntartjuk! Abban az esetben, amikor különböző programoknak vagy zártkörű eseménynek ad otthont a Terasz, a nyitvatartás változhat!

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!