Kezdőlap » Vylyan Terasz » Borkóstolók

Borkóstolók

Hisszük, hogy a Vylyan életérzés csak rajtunk keresztül tapasztalható és érthető meg igazán. A boroknak mindig a születési helyükön van a legnagyobb varázsa, hát még ilyen helyen!

Szakmai, vezetett borkóstoló vagy csak néhány pohár bor? Mindenki annyit kap a bor mellé járó tudásból, amennyire szomjazik. Mi szívesen beavatjuk a borkészítés rejtelmeibe és megmutatjuk Önnek, mi történik az év során a pincében és a szőlőben. Jöjjön el hozzánk és legyen részese annak az oldott hangulatnak, amely pincészetünk igazi varázsa! Ha csak egy pohár borra tér be túra közben, mi annak is örülünk!

A borkóstolók mellett a bisztro jellegű Vylyan kiskonyha kreatív bor- étel párosításokkal, a magyar és a mediterrán konyha ízeivel várja a kulináris élményeket értékelő vendégeket. Filozófiánkkal összhangban a környék kézműves termékeit, helyi ízeit kínáljuk borainkhoz, például kenegetős házi krémek, frissen sült kenyér, kistermelői sajtok, füstölt finomságok, vagy mecseki pisztráng formájában.

A borkóstolók és a vezetett pincelátogatás angol és német nyelven is igényelhető.

Kóstolósoraink 5 fajta bort tartalmaznak, a kóstolómennyiség minden bor kapcsán 0,5 dl, továbbá a kóstoló tartalmazza az ásványvizet és a ropogtatnivalót is. Kóstoló soraink az alábbiak:

Classicus sor

Classicus boraink palackba zárt üzenetet hordoznak egy ősi legendáról. Mindegyikük gyümölcsös, könnyed, egyenes, jól érthető bor, rövidebb érleléssel. Címkéiken az ősi villányi legenda szereplői köszönnek vissza, akik az Ördögszántotta hegyről (Szársomlyó) és a szerelembe esett ördögről mesélnek.

A borkóstoló ára: 1.800 Ft

Prémium sor

Prémium boraink adják munkánk eszenciáját. E kishordóban érlelt, koncentrált, elegáns boraink adják választékunk gerincét. Nagy örömünkre rendszeresen jól szerepelnek hazai és nemzetközi versenyeken.

A borkóstoló ára: 2.800 Ft

Válogatás sor

Válogatás boraink valódi nagy borok, kis tételben. Számunkra a legnagyobb kihívás, hogy megmutassuk dűlőink egyedi értékét, arcát. Ezért készítjük el ezeket a borainkat legszebb dűlőink legjobb terméséből, s azoknak is a legszebb hordós tételeiből – kizárólag a legjobb évjáratokban!

Sor tartalma: Csóka, Merlot 2008 Reserve, Gombás, Pillangó, Duennium

A borkóstoló ára: 3.500 Ft

Borkóstolók

Piknik

Ha piknikezni szeretne családjával, barátaival és ehhez szép természeti környezetet, nyugalmat és jó borokat keres, nálunk akkor is jó helyen jár!

Sütkérezzen a Fekete-hegy napsütötte lankáin, mindehhez ínyencségekkel és borral teli piknikkosarat, a heverészéshez pedig puha takarót adunk. Piknikezni érkező vendégeinket megajándékozzuk egy, webáruházunkban beváltható vásárlási utalvánnyal is, hogy a borok által nyújtott élményt otthonukba is elvihessék.

Piknikkosár 2 főre

Tartalma:
Házias csipegetős csomag – frissen sült kenyér, friss-ropogós zöldségek (főleg a Vylyan kiskertjéből), házias füstölt finomságok a Madarász Tanyáról, prémium ásványvíz, valamint egy palack tetszőlegesen választható behűtött bor a Classicus sorozatból. Ajándék webáruház vásárlási utalvány 1.000 Ft értékben, mely beváltható 5.000 Ft-ot meghaladó összértékű vásárlás esetén.

A piknikkosár ára: 5.800 Ft

Piknikkosár 4 főre

Tartalma:
Házias csipegetős csomag – frissen sült kenyér, friss-ropogós zöldségek (főleg a Vylyan kiskertjéből), házias füstölt finomságok a Madarász Tanyáról, prémium ásványvíz, valamint két palack tetszőlegesen választható behűtött bor a Classicus sorozatból, vagy egy palack Montenuovo Cuvée. Ajándék webáruház vásárlási utalvány 2.000 Ft értékben, mely beváltható 10.000 Ft-ot meghaladó összértékű vásárlás esetén.

A piknikkosár ára: 10.900 Ft

Felsorolt árainkra 10% szervizdíjat számolunk fel.

Piknik

Nyitvatartás

A Vylyan elkötelezett a minőség iránt, ebben nem ismerünk tréfát. Minden másban azonban rugalmasak vagyunk: szívesen egyeztetünk a hozzánk ellátogatni szándékozókkal, hogy az ittlét minden szempontból maradandó élmény lehessen!

Hétfő: zárva

Kedd: 12.00-16.00

Szerda-csütörtök: 12.00-16.00

Péntek-szombat: 12.00-21.00

Vasárnap: 12.00-16.00

Nyitvatartás

Várjuk jelentkezését!

Reméljük ajánlatunk felkeltette érdeklődését. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül kapcsolatba lép Önnel, hogy a részleteket egyeztesse. Igényeinek megfelelően egyedi ajánlatot állítunk össze. Forduljon hozzánk bizalommal!


Érdeklődés tárgya