Kezdőlap » Csapatunk

Alapítók és főborász


monika

Debreczeni Mónika

Birtokigazgató

A borászat lelke. Borral 1995 óta foglalkozik. Férjével, Debreczeni Pállal és egy nemzetközi szakértő csapattal indították el együtt a Vylyan Pincészetet, majd Pál 2004-ben bekövetkezett váratlan halála után ő vette át a birtok irányítását. Közgazdász, WSET nemzetközi borakadémikus (Wine and Spirit Education Trust, London).

pal

Debreczeni Pál (in memoriam)

Alapító

A birtok megálmodója – az alkotó, aki lerakta múltunk, jelenünk, s jövőnk alapjait. A borvidék adottságaira alapozva egy stílusteremtő, világviszonylatban is figyelemreméltó vörösboros birtok alapítását tűzte ki célul. Ezredéves örökséget élesztett újjá abban az időben, amikor halkan egy új reneszánsz éledt. 2004 óta sajnos már nincs köztünk.

istvan

Ipacs Szabó István

Főborász

Ifjú szőlész-borászként a nagyvilág több borvidékén szerzett tapasztalatokat, majd 1999-ben Villányba rendelte a sors: azóta dolgozik a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet főborászaként egy jó szakmai csapatban, elhivatottsággal, határozott elképzelésekkel, nyitottsággal és nem kevés humorral megáldva. A bor számára szenvedély és hivatás. A természet nagy és örök ritmusával összhangban éli dolgos mindennapjait.

Értékesítés


Marketing


Terasz


Gazdasági csoport és logisztika


Pincészet


Szőlészet