Kezdőlap » Vylyan Terasz » Vylyan Teraszról

Vylyan Teraszról

Bor, gasztronómia, élmény

 

Hisszük, hogy a Vylyan életérzés rajtunk keresztül tapasztalható meg igazán. A bornak mindig a születési helyén van a legnagyobb varázsa – hát még egy ilyen helyen! Ezért hoztuk létre a Vylyan Teraszt, a villányi borvidék központjában, de mégis távol a világ zajától. Vendégeink itt csodálatos környezetben kóstolhatják meg pincészetünk borait és grillkonyhánk kreatív fogásait.

Egész évben nyitva tartunk: tavasztól őszig a gyönyörű kilátással csalogató teraszon, télen pedig a Kóstolóteremben várjuk a bor szerelmeseit. Örömmel fogadjuk az egyéni látogatókat, családokat és baráti társaságokat, de szívesen adunk helyet céges rendezvényeknek, esküvőknek, találkozóknak, csapatépítőknek is.

A borok mellett kultúrára is szomjazók számos irodalmi, zenei és művészeti esemény közül választhatnak, a gasztronómia rajongóit pedig az állandó kínálat mellett rendszeresen megörvendeztetjük időszakos étlapjaink egyedi kreációival és népszerű Vendégséf a Teraszon sorozatunkkal.

A Vylyan Terasz azonban akkor is vonzó, amikor éppen nincs nyüzsgés, nincs program. Ilyenkor is érdemes eljönni hozzánk: leülni egy pohár bor mellé, feltöltődni a magyar Toscana varázslatos hangulatával, a Szársomlyó, a Fekete-hegy és a dűlők megunhatatlan látványával, élvezni a csendet és a végtelen nyugalmat.

Ennek a helynek olyan kisugárzása van, hogy aki egyszer már járt nálunk, az mindig visszavágyik. Mi készen állunk! Várjuk szeretettel!