Kezdőlap » Vylyan Terasz » Céges rendezvények

Céges rendezvények

A Vylyan Terasz tökéletes helyszíne lehet üzleti találkozóknak, céges összejöveteleknek, exkluzív fogadásoknak vagy csapatépítő rendezvényeknek. Munkatársaink és partnereink örömmel segítenek az egyedi elképzelések megvalósításában is.

 

Vezetői értekezletek

Kivetítővel és projektorral felszerelt kóstolótermünk alkalmas professzionális tárgyalások, értekezletek, találkozók lebonyolítására. Pincészetünk egész területén szélessávú WiFi hozzáférést biztosítunk.

 

Csapatépítés

A borhoz és a hely szelleméhez kötődő játékokat kínálunk komolyabb (dűlőtúra Palkonyáról piknikkel és boros megállókkal) és viccesebb (parafadugóval célba dobás, hordógurító szlalom, borfelismerés, bortotó) feladatokkal. Akárcsak a többi program esetén, a csapatépítőknél is vállaljuk akár a teljes szervezést és moderálást.

 

Pincelátogatás

Szívesen szervezünk céges csapatok számára pincelátogatást, melyen a borvidék történetének, legendáinak bemutatása mellett a borkészítés állomásait is végigkísérjük a szőlőfogadó résztől egészen a pincéig. Az ismerkedés természetesen a borkóstolót sem nélkülözi.

 

Borászkodás

A bor izgalmas világába sokan szeretnének bepillantást nyerni. Céges programjaink kínálatában szerepel a szőlész-borász „gyorstalpaló” tanfolyam, ahol a borkészítéssel ismerkednek meg a résztvevők. Egyedi jelleggel kínáljuk programelemként a saját céges bor megalkotásának lehetőségét („Blend your wine”) – ennek során beavatunk mindenkit a borok házasításának titkaiba.

Tekintse meg rövid bemutatkozó kisfilmünket itt!

Kérje ajánlatunkat!