Kezdőlap » Magazin » Verjus, Mustméz 2018 is megérkezett

Vylyan Delikát termékek
Egyéb

Verjus, Mustméz 2018 is megérkezett

2018. november 3.

A szüret eredménye, másképp

Szőlőből készült, de nem bor – Szólhatna akár a találós kérdés, de mi inkább rögtön eláruljuk a választ, s büszkén jelentjük be, hogy a  két  kulináris termékünk is elkészült!

Az idei szüretből készült a Verjus-nk és a Mustmézünk! A zöldszőlőlé, s a kékszőlő mustjából nyert „eszencia” rendkívül sokféleképpen használhatóak.

Kapcsolódó boraink

Kapcsolódó cikkeink

Kékszőlőt tartó kéz szüret idején Kisharsányban a Vylyan Pincészet birtokán.

Van szőlő a bor után!

2020. május 27.

Ha a szőlőről beszélünk, egészen biztos, hogy elsőre mindenkinek a bor jut eszébe, pedig a szőlő egy igazi csodagyümölcs, és

A Villányi borvidéket jelképező fa hordó a borvidék földrajzi kapujában, naplementében.

A Villányi Borvidék

2020. május 12.

Magyarország leghíresebb vörösbortermelő vidéke, a borturizmus első hazai bástyája, itt vezet végig az ország első Borútja, számos építészeti és kulturális