Nyár vörösben - GOMBÁS 2009 a hónap bora - Vylyan Pincészet

Nyár vörösben – – GOMBÁS 2009 a hónap bora

2017. június 28.

Vörösborok nyáron? Naná, mikor jobbkor, amikor végre van is időnk élvezni! A nyári forróságban a hűs fröccsök, vagy egy jégbe hűtött KSZÍ szinte gyógyitalnak minősül; a nyárestéken viszont az üdítően gyümölcsös, elegáns vörösek a főszereplők. A Pinot Noir az igazi ínyencek bora, melynek kifinomultsága semmi más fajtához nem hasonlítható. Könnyed eleganciájának és különleges, finom savvilágának köszönhetően 14-15°C-ra hűtve tökéletes nyári vörösbor!

A GOMBÁS 2009 Pinot noir válogatás a Gombás-dűlőből. E bor szépen mutatja a pinot noir-ban rejlő egyediséget és az összetéveszthetetlen fajtajelleget. Illatában felbukkan a piros ribizli, a friss fűszercsokor és a szárított vargánya, valamint gyógynövények és némi elegáns parfümösség is. A korty gyümölcsökben vibráló, egyre szélesedő, gömbölyödő, melyben az omlós, krémes, vajkaramellás jegyeket egy kis sós-ásványosság is gazdagítja. A végtelen sokszínűséget rejtő tartalmat légiesen elegáns, egyensúlyos szerkezet fogja keretbe. Finom részleteket rejtő, élettel teli bor, melyben „minden a helyén van”.

A világ (szerintünk) legrangosabb versenyének, a Decanter World Wine Awards ezüstérmese és a nyári lemenő napfény is szépen csillog a palackon!

Vylyan GOMBÁS 2009 borunkat itt tudja megrendelni: https://www.vylyan.hu/termek/gombas/

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!