Kezdőlap » Impresszum

Impresszum

A honlapot a Vylyan Vinum Kft. üzemelteti.

Telefon: +36 (72) 572-701
E-mail:  vylyan@vylyan.hu

Székhely: 7800 Kisharsány, Fekete-hegy 092. hrsz
Adószám: 1350-1350-2-02
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank 12072507-00118185-00100005
Cégbejegyzés: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara
Jövedéki engedély szám: HU21259604003
Kiállító hatóság: Vám- és Pénzügyőrség Regionális Ellenőrzési Központ, Budapest (1135 Budapest, Frangepán u. 87.)

Felelős vezető: Debreczeni Mónika

Banki információ

A biztonságos fizetési modul üzemeltetője banki partnerünk, az OTP Bank.

Szerzői jogokra vonatkozó információk

A www.vylyan.hu honlapra, illetve annak valamely oldalára történő belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, beleértve azt az esetet is, ha oldalainkat nem regisztrált felhasználóként böngészi:

  • A Vylyan Vinum Kft. fenntart minden, a weboldalon található tartalom (beleértve a felhasznált fényképeket, arculati elemeket, ábrákat és bármilyen szöveges tartalmat) bármely módon történő másolásával és terjesztésével, valamint bármilyen egyéb felhasználásával kapcsolatos jogot. A honlaphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
  • A vylyan.hu domainnév, valamint a “Vylyan” névjegy jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Vylyan Vinum Kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.
  • A www.vylyan.hu weboldalon található tartalmak, valamint a fent megjelölt védjegyek jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Vylyan Vinum Kft. jogosulatlan felhasználás esetén jogszerűen követelheti a jogsértés felfüggesztését, az azzal okozott kárainak megtérítését, továbbá a felhasználás által elért gazdasági előnynek megfelelő anyagi ellenszolgáltatást; továbbá – a Btk. 384-385. §§-ai, valamint a 388. §-a szerinti bűncselekmények bármelyikének megvalósulása esetében – büntető feljelentéssel élhet.