Vylyan Estek V. / Cserna-Szabó András és a Villányi Kékfrankos - Vylyan Pincészet

Vylyan Estek V. / Cserna-Szabó András és a Villányi Kékfrankos

2019. április 30.

Az őszi folytatás előtti utolsó epizódjához érkezett pincészetünk különleges estjeinek sorozata, ahol a prémium boraink címkéin szereplő idézetek íróival és költőivel beszélgetünk egy remek vörösbor társaságában.

Az V. Vylyan Estre nem éri majd meg éhgyomorral érkezni, és nem csupán azért, nehogy a fejedbe szálljon a kóstolásként elkortyolgatott Villányi Kékfrankos. 🙂
Csütörtökön talán még a jóllakott vendégek is megihletődnek, annyi szó esik majd finom ételektől és borokról: ezen az estén ugyanis nem csak a szépirodalom és az írás, hanem a gasztronómia területén is jártas vendégek érkeznek a Magvető Caféba.

Cserna-Szabó András író, újságíróval és Debreczeni Mónikával, a Vylyan Pincészet birtokigazgatójával Szabó Edit, újságíró, a Borsmenta főszerkesztője beszélget az este egyik főszereplője, a Villányi Kékfrankos társaságában.

Cserna-Szabó András: Az ifjú főpék és a tenger című, a Villányi Kékfrankos nyomán született verse Kaszás Gergő színművész előadásában hangzik el az este során.

„Igyanak egy pohár villányi kékfrankost, élvezzék az izmos, életerős bor élénk savait, hagyják, hogy az érett, húsos, intenzíven gyümölcsös, főleg meggyes ízvilág birtokba vegye szájüregüket, és miközben az énekszóra és a virágesőre várnak, elmesélem a Titanic pékjének történetét, akinek életét a szesz mentette meg.”

Időpont:
2019. május 23. csütörtök 19:00-21:00

Helyszín:
Magvető Café – 1074 Budapest, Dohány utca 13.

Jegytípusok:
Kóstoló: 1900 forint (részvétel az esten és egy pohár bor)
Borbarát: 5900 forint (részvétel az esten, egy pohár bor, valamint egy palack művészi címkés Vylyan Villányi Kékfrankos, amit kérésre a helyszínen dedikál Cserna-Szabó András)

Jegyvásárlás:
Jegyek elérhetőek a Borból lett művészet honlapról (https://borbol-lett-muveszet.hu/esemenyek),
és a jegy.hu-n (https://www.jegy.hu/program/borbol-lett-muveszet-cserna-szabo-andras-es-a-villanyi-kekfrankos-103009 ).

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!