Vylyan Estek IV. / Parti Nagy Lajos és a Villányi Pinot Noir - Vylyan Pincészet

Vylyan Estek IV. / Parti Nagy Lajos és a Villányi Pinot Noir

2019. április 23.

Negyedik epizódjához érkezett pincészetünk különleges estjeinek sorozata, ahol a prémium boraink címkéin szereplő idézetek íróival és költőivel beszélgetünk egy remek vörösbor társaságában.

Ezen az estén Parti Nagy Lajos író, költővel, Debreczeni Mónika, a Vylyan Pincészet birtokigazgatója és Juhász Anna, irodalmár beszélget, miközben bátorságot gyűjtenek az őszinte beszédhez egy-egy korty finom vörösborból. Méghozzá a közönséggel együtt, hiszen ezen a rendhagyó irodalmi beszélgetésen a nézők maguk is megkóstolhatják az est egyik főszereplőjét, a Pinot Noir-t.

Az est során Parti Nagy Lajos: Bormese című, a Villányi Pinot Noir nyomán született verse Rába Roland színművész előadásában hangzik el.

„Irgundum-burgundum, érzékeny, rubintos dög, így nevezgette a háta mögött a Pinot Noirt, ha csak a közelibe fért, de nem mer amaz dög vót, hanem mer emez szerelmes…”

Időpont:
2019. május 16. csütörtök 19:00-21:00

Helyszín:
Magvető Café – 1074 Budapest, Dohány utca 13.

Jegytípusok:
Kóstoló: 1900 forint (részvétel az esten és egy pohár bor)
Borbarát: 5900 forint (részvétel az esten, egy pohár bor, valamint egy palack művészi címkés Vylyan Villányi Pinot Noir, amit kérésre a helyszínen dedikál Parti Nagy Lajos)

Jegyvásárlás:
Jegyek elérhetőek a Borból lett művészet honlapról (https://borbol-lett-muveszet.hu/esemenyek),
és a jegy.hu-n (https://www.jegy.hu/program/borbol-lett-muveszet-parti-nagy-lajos-es-a-villanyi-pinot-noir-102848 ).

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!