Vince - nap a Vylyan Teraszon - Vylyan Pincészet

Vince – nap a Vylyan Teraszon

2019. december 18.

Hamarosan itt van Vince-nap, a szőlő áldásának ünnepe. Tarts velünk és legyél részese te is a hagyománynak! Ezen a napon nem csak a finom borokba és borkorcsolyákba kóstolhatsz bele, hanem az igazi falusi tél hangulatába is!

2020. január 18-án szombaton villányi pincékbe látogathatsz, hogy pontosan melyikbe, az pedig csak rajtad múlik, mert négyféle útvonal közül is választhatsz! Ha szívesen felkeresnéd pincészetünket, jó hírünk van: a négyből három túra is érinti a szőlőbirtokot!

A program résztvevőit jó hangulattal, élő népzenével, forralt borral, tepertős pogácsával és borkóstolóval várjuk. Szőlészmesterünk, Balogh Kornél a naphoz kötődő szőlészeti hagyományokról mesél, amelyek egy része meg is elevenedik: Vince-vesszőt metszünk, meglocsoljuk a termőföldet borral, és közösen elénekeljük a Vince-dalt.

A különböző túrák útvonalait és részletes programját ide kattintva olvashatod: http://bit.ly/Vince-nap_dulojaro

A Dűlőjáró túrák bármelyikén való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Érdemes sietned és mielőbb jelentkezned borut@villanyiborvidek.hu e-mail címen, mert mindegyik túra korlátozott létszámmal indul majd!
A Dűlőjáró útvonalak részvételi díja: 16 000 Ft/fő

Szeretettel várunk!

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!