Rozé Variáció premier Bernáth József séf menüjével
2021. május 18.
Május 22-én mutatkozik be pincészetünk legújabb bora, a Rozé Variáció. Az elegáns, komoly rozénak jár az ünnepélyes premier, ezért ez alkalomból különleges eseményt szervezünk, melyen a borhoz illeszkedő menüsort a konyhaművészet mestere, számos szakácskönyv szerzője, a Konyhafőnök zsűritagja, Bernáth József álmodja meg és készíti el. A bort pincészetünk borásza, Tóth Sándor mutatja be. Ha szeretnéd elsőként kóstolni új rozénkat és élvezni az egyedi ételkreációkat, akkor foglalj asztalt mielőbb, mert a létszám korlátozott!
Menü
Előétel:
Kecskesajt, cékla, gyömbér 2750 Ft.
Főétel:
Zöldspárgás rizottó 2990 Ft.
választható csirke feltéttel 3490 Ft.
választható garnéla feltéttel 3990 Ft.
és egy meglepetés fogás
Dátum: 2021. május 22. szombat, 12 órától 19 óráig.
Helyszín: Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet – Vylyan Terasz (7800 Kisharsány, Fekete-hegy)
Asztalfoglalás: +36 30 968 7030 vagy https://vylyan.booked4.us/public/book?CalendarId=1