PárLabor - Házasságok & házasítások - Vylyan Pincészet

PárLabor – Házasságok & házasítások

2018. január 24.

Készítsék el saját házasításukat és táplálják egymás iránti szenvedélyüket a Házasság Világnapján!

Pincészetünkben egy fehér, egy rozé, s három vörös cuvée – ahogy a magyar nyelv szépen nevezi, házasítás – készül. Ahogyan a nevében is benne van: olyannak kell lenniük, mint egy jó házasságnak. Jöjjenek el különleges PárLaborunkba, ahol mélyebben ismerhetik meg egymást és a nap végén elkészíthetik a csak Önökre jellemző egyedi cuvée-jüket, azaz házasításukat!

A jó házasítás olyan, mint egy jó házasság: van benne szenvedély, fűszeresség, gyümölcsösség – és megédesíti az életet! A jó házasság is olyan, mint egy jó cuvée: a különböző fajták önmagukban is teljesek, de együtt még magasabb szintű harmóniát, szép egyensúlyt alkotnak.

És most jön a program unikális „összetevője”

Erről az egyensúlyról tanulhatunk Izsák Norbert PCC vezetésével, aki nemzetközileg akkreditált coach, coachképzés-vezető, a nemzetközi coach szervezet (ICF) vizsgabiztosa. Emellett a Magyar Borszakírók Körének alapító tagja.

Milyen a kapcsolat íze?

Kapcsolaterősítő borkóstoló Izsák Norbert PCC vezetésével

Minden ember és minden párkapcsolat egyedi. Két ember szerelme új minőséget hoz létre – ahogyan egy jó cuvée is. A borházasítást jó érzékkel, gondos figyelemmel kell kísérni, ugyanígy hasznos, ha időnként megállunk a rohanásban, foglalkozunk a kapcsolatunkkal, érleljük, „szeretgetjük”. Az este során biztonságos és inspiratív környezetben, gyengéd, irányított kérdések mentén mélyedhetnek el saját kapcsolatukban és a Vylyan borok mágikus világában. A borok bemutatását követően, az adott házasításhoz kapcsolódóan (Boszorkány Rizling Cuvée 2017, Kakas rozé cuvée 2017, Ördög cuvée 2014, Montenuovo cuvée 2013, Duennium 2011) minden pár játékos, a kapcsolatuk erősségeire fókuszáló kérdések és feladatok segítségével tanulhat a társáról, a társától – és a kapcsolatáról.

Szerelem a palackban

Saját házasítás megalkotása Ipacs Szabó István főborásszal

Miután kiengedtük egymás iránti szenvedélyes érzelmeinket a palackból, az este csúcspontjaként, Ipacs Szabó István főborász vezetésével, három fajtaborból minden pár elkészítheti saját borházasítását, amelyet lepalackozva, egyedi címkével haza is vihetnek – így magukkal vihetik a palackba zárt szerelmet!

A tréner megjegyzése: Ezen az estén semmi nem kötelező: arra teremtünk egy kis teret, hogy a borok által inspiráltan a lehető leghasznosabban beszélgessenek egymással. Készüljenek fel, mert mélyebben fogják megismerni a társukat, olajozottabban fognak hozzá kapcsolódni, és megtanulják értékelni mindazt, amit a kapcsolatuk jelent – és amit Önök jelentenek egymásnak!

Nem csak házasokat, házasulandókat, szerelmespárokat is szeretettel várunk!

Program kezdete

Február 10. szombat, 16:30 órakor (kérjük a pontos érkezést)

Vacsora

Főétel

Férfi: Konfitált tarja, kávés zellerkrém, zellerchips

Női: Füstön sült csirkemell, narancsos sárgarépakrém, mangó

Desszert

Diós tortácska,  belga csoki, körte

Ár

6.900 Ft/fő (különleges vezetett borkóstolóval, s a lepalackozott egyedi címkés borral, vacsorával)

Bejelentkezés

Gönczöl Gábor +36-30-376-08-85

Vylyan Pincészet, Vylyan Terasz 7800 Kisharsány, Fekete-hegy

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!