HÚSVÉT A VYLYAN TERASZON - Vylyan Pincészet

HÚSVÉT A VYLYAN TERASZON

2022. április 05.

Ahogy egyre feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, úgy nyitogatjuk mi is a Terasz kapuit és számos izgalmas programmal készülünk a szezonra!

Az idei évben elbúcsúzunk a grillkonyhától és általános nyitvatartásunk is megváltozik. Péntekenként a „Pénteki borest” programsorozatunkkal várjuk a borkedvelőket, amely során válogathattok borainkból és termelői hidegtál kínálatunkból, sőt akár a pincében is végigvezetünk benneteket. Szombaton és vasárnap pedig zárva tart majd a Terasz.

Azokat a vendégeinket, akik hétvégén látogatnának el hozzánk, várjuk szeretettel villányi borbárunkban, a Vylyan Depóban.

Érdemes lesz folyamatosan figyelni bennünket, mert a szezon folyamán, eseti jelleggel különféle kulturális és gasztró programoknak is otthont ad majd a Terasz.

Már jövünk is az első tavaszi programunkkal!

Április 16-án fogd a családot, a barátokat, és gyertek a Vylyan Teraszra! A gyerekek biztosan élvezni fogják a tojásfestést, a színezést, a tojás keresést a szabad levegőn. Készülünk egy vegetáriánus egytálétellel is, így ha böjtöltök Húsvét előtt, akkor sem maradtok éhesek. Azt is tudjuk, hogy imádtok piknikezni, szóval ha egy takaróval, egy palack borral és némi piknik falatkával kitelepednétek a szőlőbe, ahhoz is mindent megkaphattok tőlünk. Nektek csak annyi dolgotok lesz, hogy a fűben ücsörögve borozgassatok, és élvezzétek a napfényt, a tavaszi zsongást. Ugye jöttök?

Nyitvatartás: 12:00 – 18:00

Az esemény nem regisztrációhoz kötött!

Érdeklődés: vendeglatas@vylyan.hu

Iratkozzon fel a Vylyan hírlevélre!