Kezdőlap » Vylyan Terasz » Pároknak, családoknak, barátoknak

Pároknak, családoknak, barátoknak

Családbarát hely:

A Vylyan Terasz mindenki előtt nyitva áll: a legkisebbek játszhatnak, a párok meghitten elvonulhatnak, a családok és barátok közösen ünnepelhetnek nálunk.

 

Édeskettes

Nincs jobb páros program, mint egy kis piknikezés a szőlőben! Ehhez mi ínyencségekkel és borral teli piknikkosarat, a heverészéshez pedig puha takarót adunk. A piknikkosár aktuális tartalma megtalálható étlapunkon.

 

Családi, baráti rendezvények

A Vylyan Terasz ideális családi ünnepségekhez, legyen szó születésnapról, névnapról, házassági évfordulóról, ballagásról, vagy más jeles alkalomról. A különleges környezet garantáltan sikert arat. Saját konyhánk mellett rendezvényszervező partnereinkkel nagyobb fogadások lebonyolítása sem okoz számunkra gondot.

 

A Terasz a kicsiké is

Aki járt már nálunk, tudja, hogy a gyerekek imádják a Vylyan Teraszt. Miközben a szülők nyugodtan pihennek és boroznak, addig a gyerekek önfeledten fedezhetik fel a gyönyörű környezetet. A park, a szőlőliget, a kis focipálya, trambulin és mini játszótér megannyi izgalmas lehetőséget tartogat a kicsiknek. A nem ennyire mozgékonyak a gyereksarokban színezőkkel és játékokkal foglalhatják el magukat.