Kezdőlap » Vylyan Terasz » Céges és magán rendezvények

Céges és magán rendezvények

A bor kultúránk, s mindennapjaink szerves része, gondoljunk csak egy családi, baráti összejövetelre. Miért lenne ez más az üzleti életben?

A bor egyik fontos értéke, hogy segít közelebb hozni egymáshoz az embereket. Kedvelt rendezvény csomagunk a többszörösen kipróbált és mindig fergeteges hangulatú csapatépítés, borral, gasztronómiával és a hely szelleméhez kötődő játékokkal (például hordógurítás, borkóstoló kvíz, boros activity). Mindig jó látni, hogy a bor bátorító ereje és a játékszellem felszabadult hangulatot, s egyre összetartóbb közösséget teremt. Igen, a felnőttek is szeretnek játszani, különösen szép helyszínen, s boros közegben.

Csapatépítés

Céges rendezvények

Pincészetünk ideális helyszín, legyen szó üzleti találkozóról, ünneplésről, céges összejövetelről, exkluzív fogadásról, vagy csapatépítésről. A Vylyan Pincészet felkészült kollégái és partnereink segítenek egyedi rendezvényének sikeres szervezésében. A sokoldalú lehetőségek közül, íme egy csokornyi ízelítő:

Vezetői értekezletek

Kóstolótermünk kivetítővel, projektorral felszerelve professzionális tárgyalások, értekezletek, találkozók ideális helyszíne – pincészetünk területén szélessávú WiFi szolgáltatást biztosítunk.

Csapatépítés

A bor, gasztronómia és a hely szelleméhez kötődő játékok egyvelegét kínáljuk kipróbált komolyabb (dűlőtúra Palkonyáról piknikkel és boros megállókkal) és viccesebb feladatokkal (parafadugóval célba dobás, hordógurító szlalom, borfelismerés, bortotó). Akárcsak a többi program esetén, Ön itt is eldöntheti, hogy mekkora mértékben számít ránk a csapatépítő program szervezése kapcsán – igényeit rugalmasan kezeljük.

Pincelátogatás, borkóstolás

A borvidék történetének, legendáinak bemutatása vezetett pincelátogatás közben, melynek során a borkészítés állomásait végigkísérjük a szőlőfogadó résztől egészen a pincéig. Az ismerkedés természetesen a borkóstolót sem nélkülözi – kollégáink természetesen előzetesen egyeztetik Önnel vállalkozásának igényeit és ennek megfelelően állítjuk össze kóstolósorunkat.

Céges borászkodás

A bor izgalmas világába sokan szeretnének bepillantást nyerni. Céges programjaink kínálatában szerepel a Szőlész-borász „gyorstalpaló” tanfolyam, ahol a borkészítéssel ismerkednek meg a résztvevők. Egyedi jelleggel kínáljuk programelemként a saját céges bor megalkotásának lehetőségét („Blend your wine”) – ennek során beavatunk mindenkit a borok házasításának titkaiba.

Kulturális és sport programok

Pécsi színházlátogatás
A Pécsi Nemzeti Színház több mint 175 éve épült, amely azóta is a város emblematikus objektuma, turisták és városlakók találkozóhelye. A színház több teremmel, Nagyszínházzal, Kamaraszínházzal is rendelkezik. A Pécsi Nemzeti Színház egész évben változatos színházi darabokkal várja a kultúrakedvelő vendégeit Pécsett.

Siklósi vár
A siklósi vár hazánknak fontos történelmi nevezetessége. Erődjének első falait még a 13. században, 1260 körül rakták le. A várban számos időszaki és állandó kiállítás tekinthető meg: várbörtön, kínzókamra- és nemesi börtöncellák, bormúzeum, reneszánsz bútorkiállítás, középkori fegyver- és hadtörténeti kiállítás, Istókovits Kálmán és Simon Béla festménykiállítása, vártörténeti- és hadtörténeti kiállítás (I. és II. világháború), szerb kiállítás és Tenkes panoptikum.

Biciklitúrák
Partnerünk, a Green eBike által Zöld Kerékpárok használatba vehetők az Ős-Dráva térségében, 5 állomáson és 70 kerékpárral telepített elektromos kerékpár kölcsönző rendszerrel. Az intelligens hajtással rendelkező kerékpároknak köszönhetően kényelmesen és költséghatékony módon bejárható az Ormánság és a villányi borvidék. A partneri hálózatnak köszönhetően változatos úti célok érhetők el az eKerékpárokkal. Igényektől függően látogatható az Ormánság kulturális öröksége századfordulós parasztházak képében, ahol autentikus lakoma várja a látogatókat, vagy megkóstolhatók a borvidék különlegességei a Vylyan Pincészetnél, festői környezetben.

Lovaglás és íjászat
Siklóson, az Apró Paták Lovas Sportegyesületnél mindenki számára elérhető közelségbe kerül a lovaglás lehetősége. Az egyesület tevékenységei között szerepel a lovassport népszerűsítése, a lovassport utánpótlásának nevelése, lovas sportversenyek, rendezvények szervezése, lebonyolítása, sérült és fogyatékkal élő emberek számára gyógy lovaglás (hippoterápia) biztosítása. Az egyesületnél a lovassport mellett kitüntetett helyet foglal el az íjászkodás is.

Terasz és pincészet felszereltség

WiFi logoAdottságaink minden igényt kielégítenek, legyen szó kikapcsolódásról, aktív pihenésről vagy céges és magán rendezvényekről.

  • 80 fős, fedett terasz egyedülálló kilátással
  • 20 fős kóstoló szalon
  • Kivetítő
  • Szélessávú WiFi kapcsolat
  • Hideg és meleg catering szolgáltatás
  • Teraszunkon kényelmes helyet biztosítunk akár 80 látogatónak is. 20 fős kóstoló szalonunk kivetítővel, projektorral és szélessávú WiFi szolgáltatással felszerelve találkozók, értekezletek ideális helyszíne.

Helyszíni catering

A munka utáni vagy melletti lazításként a hideg- és melegkonyha helyi ízeit (frissen sült házi kenyér, kistermelői sajtok, hidegtálak) a hangulatos teraszon vagy a kóstolóteremben szolgáljuk fel. Partnereink bevonásával egyedi igényeiket is ki tudjuk elégíteni.

Szállás

A pincészetünk közvetlen közelében található Bocor Fogadó (további információk itt), az aktív pihenés kiváló helyszíne az alábbi szolgáltatásokkal:

  • 9 szobás prémium vendégház; 15 parcellás kemping; 4 apartman
  • 7 fős kisbusz transzfer szállításra
  • 2 jakuzzi
  • Teniszpálya

Igény szerint partnereinken keresztül további helyszíneken is tudunk szállás szolgáltatást biztosítani, s természetesen a transzfer a pincészet és a szálláshely között is megoldott.

Szervezés – mindent egy kézből

Ha személyre szabott élményt keres, a Vylyan szakértő csapata szívesen rendelkezésére áll, hogy Ön megtalálja az elképzelése szerint valót. Egyéni igényekre és ötletekre mindig nyitottak vagyunk. Kérje részletes ajánlatunkat az oldal alján található űrlapon – munkatársunk a lehető leghamarabb kapcsolatba lép Önnel!

Ginkgo

Egyéni rendezvények

Pincészetünk ideális helyszín akkor is, ha Ön családi vagy baráti eseménynek, rendezvénynek keres különleges helyszínt. A Vylyan Pincészet felkészült kollégái és kiemelt rendezvényszervező partnereink segítenek egyedi eseményének sikeres szervezésében és lebonyolításában. A sokoldalú lehetőségek közül íme egy csokornyi gondolatébresztőnek!

Családi események

A Vylyan Birtok tökéletes helyszín családi ünnepségekhez, ahol együtt lehet az egész rokonság! Legyen szó születésnapról, névnapról, házassági évfordulóról, ballagásról, vagy más jeles eseményről, a terasz gyönyörű fekvése és a különleges környezet garantáltan sikert arat. Saját bisztró jellegű konyhánk mellett rendezvényszervező partnereinkkel nagyobb fogadások lebonyolítása sem okoz számunkra gondot.

Leány- és legénybúcsú

A birtok egyedi helyszín, távol a nyüzsgő városi környezettől, ahol a résztvevők zavartalanul mulathatnak akár hajnalig is fergeteges hangulatban, melyről természetesen kiváló boraink is gondoskodnak! Bízza ránk a szervezést, a dekorációtól kezdve az egyedi program kialakításáig, a vicces játékok és feladatok megszervezését és lebonyolítását is szívesen vállaljuk!

Jegyes- és esküvői fotózás

A táj szépségének köszönhetően a jegyes, ill. ifjú párról káprázatos fotósorozat készülhet itt, hiszen a Vylyan Birtok számos lélegzetelállító fotózási helyszínt rejt: a panorámás terasz, művészi hordókiállítás, az ászokhordós pince, a szőlőhegy, valamint a szőlőlankák garantálják a tökéletes jegyes- és esküvői fényképeket.

Esküvő