Kezdőlap » A Napfény íze – Üde gyümölcsösség

Tél vége felé jól esik bármi, ami a napfényt juttatja eszünkbe, vagy vitaminnal tölti fel kissé ’kifakult szervezetünket.

Az üdítően friss „nyári boraink”, a Rizling és a Rozé, mint a palackba zárt napfény hoznak vidámságot a hétköznapokba. Nem akármilyen „nasit” csomagoltunk melléjük, az aszalt gyümölcsök és magvak sokszínű fűszerei szépen kísérik a borok ízjegyeit, és ráadásul még egészségesek is!

Egy pohár, s egy falatka nyár…

Classicus Bor-AszaltgyümölcsCsomag

Csomagunk ezúttal 2 palack Vylyan BOSZORKÁNY Rizling 2017 és 2 palack Vylyan KAKAS Rozé 2017 bort, illetve 1 csomag Meray Mixed Fruits – aszalt gyümölcs keveréket tartalmaz, 5.899 forintos áron.

Ingyenes házhozszállítás! Az alábbi kuponkód megadásával csomagunkat most ingyen házhoz is szállítjuk Önnek. Kupon: wsaszalthsz2018

Ajánlatunk március 5-ig érhető el és egyéb vásárlói kedvezményekkel nem érvényesíthetők!

BOSZORKÁNY Rizling 2017

Az olasz- és rajnai rizling házasítása a mi megfogalmazásunkban reduktív, könnyed bor, amely nem akar szofisztikált lenni, egyszerűen jólesik.

Az élénk citrusos illatot lédús korty követi (a citrusok, a golden alma és a grapefruit és a fehérbors jegyeivel), jóleső savakkal, s a tipikus rizlinges fanyarsággal kísérve.

Rizlingünk névadója az ősi villányi legenda egyik szereplője, a Boszorkány, aki messze nem egy hétköznapi ’boszorkány’! Sokoldalú, leleményes, furfangos, igazi Anya.

KAKAS Rozé 2017

Ropogós, elegáns, ízig-vérig rozé.

A piros bogyósok (korai cseresznye, szamóca) üde gyümölcsössége köszön vissza az intenzív illatban, s az ízben. Frissessége, lendülete újabb és újabb kortyot kíván.

A címkén az ősi villányi monda egyik szereplője: a Kakas, a megmentő, aki teli torokkal hirdeti a napfelkeltét.

Meray Mixed Fruits

A Meray termékek a hagyományos keleti receptek alapján készülnek (pl. pörkölés módja), a legújabb technikai lehetőségekkel és magas minőségű előírásoknak megfelelően.

Az aszalt papayát, mangót, édes banánt, vörös áfonyát és ropogós mandulát tartalmazó mix tökéletes kombináció a Boszorkány Rizling citrusos fanyarságához, s a Kakas Rozé piros bogyós és egzotikus gyümölcsösségéhez.