Kezdőlap » Termékek » Kedvezményes ajánlatok » Téltemető Trió

Téltemető Trió

Polci ár:

8 290 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma

Tél végi csomagunkba ezúttal három tüzes vöröset válogattuk be Prémium boraink közül. A trió három tagja a 2015-ös Kékfrankos, a 2016-os Merlot és a 2015-ös Cabernet Sauvignon.

A Téltemető Trió most 9.988 forint helyett mindössze 8.290 forintba kerül, de ha valamelyik borunkat egy kicsit jobban szereted a három közül, akkor ezúttal akár külön is megveheted, ugyancsak kedvezményes áron:

Ajánlatunk 2019. február 5. és március 4. között érvényes.

Kékfrankos 2015

Egyik legkedvesebb borunk a kékfrankos. A fajta össze-téveszthetetlen arcát őszintén, tisztán mutatja, s jellegzetes, élénk savainak köszönhetően izmos, életerős bort ad. Ezért szeretjük.
Érett, húsos, intenzíven gyümölcsös, főleg meggyes világát a hordófűszerek varázslatos jegyei kísérik. Ajánljuk a hazai ízek kedvelőinek, vagy csak úgy, a kékfrankos kedvéért.

Merlot 2016

Intenzív, magával ragadó, buja bor az illattól a lecsengésig. Gömbölyded kortyú, jókedvű, lendületes, s emellett mindvégig elegáns és jó tartású. Így kerek a világ !
Kirobbanó gyümölcsösségét (tele bogyós gyümölcsökkel) gazdag fűszeres jegyek (kakaó, menta, cédrus) színesítik.

Cabernet Sauvignon 2015

A    cabernet    sauvignon    igazi    világutazó,  aki  sokat  látott,  sokat  tud.  A divathullámok    hol    felkapják,    hol elfelejtik,  de  ez  a  sauvignont  nem zavarja.  Gazdag,  határozott  karakter,  izmos struktúrával. Meleg illatából az érett gyümölcsök és kakaóporos      fűszeresség árad.

Elmúlt már 18 éves?

Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.