Tavaszi Trió

Polci ár:

13 887 Ft 9 999 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma

Legújabb csomagunk tartalma egy palack 2013-as Cabernet Sauvignon, egy palack 2015-ös Kékfrankos és egy 2015-ös Villányi Franc. Ez a válogatás különösen kedves a szívünknek, hisz minden benne van, amit a legjobban szeretünk. Tartalmazza a Cabernet Sauvignont, határozott karakterével és izmos struktúrájával.  Az egyik legkedvesebb borunkat, az életerős és jellegzetes kékfrankost és a villányi összefogás gyümölcsét: a Villányi Franc-t, mely a Villányi mészkőben gyökeret verve örök hazára talált.

Ezek mellé a palackok mellé most ajándékba adunk egy borhűtő pálcát, melynek segítségével megfelelő hőmérsékleten tartható a bor felnyitás után is és egyben kiöntőként is szolgál. Praktikussága mellett mutatós és elegáns megoldás is.

Ajánlatunk június 4-ig érvényes.

3 palack bor, ajándék borhűtő pálcával 13.887 Ft helyett 9.999 Ft!

 

Cabernet Sauvignon 2013

A cabernet sauvignon igazi világutazó, aki sokat látott, sokat tud. A divathullámok hol felkapják, hol elfelejtik, de ez a sauvignont nem zavarja. Gazdag, határozott karakter, izmos struktúrával. Meleg illatából az érett gyümölcsök és kakaóporos fűszeresség árad.

Kékfrankos 2015

Egyik legkedvesebb borunk a kékfrankos. A fajta össze-téveszthetetlen arcát őszintén, tisztán mutatja, s jellegzetes, élénk savainak köszönhetően izmos, életerős bort ad. Ezért szeretjük. Érett, húsos, intenzíven gyümölcsös, főleg meggyes világát a hordófűszerek varázslatos jegyei kísérik. Ajánljuk a hazai ízek kedvelőinek, vagy csak úgy, a kékfrankos kedvéért.

Villányi Franc 2015

A Villányi Franc borvidéki márka a villányi összefogás gyümölcse, s egyedi eredetvédelmű, 100% cabernet franc-t takar. A fajta a színtiszta Villányi mészkőben gyökeret verve örök hazára talált. Ahogyan mi is. Lendületes, komplex, jó tartású ’franc, melyben a friss gyümölcsösség viszi a prímet. Telt bor, melyben a vitális, kifejezetten szép, üde savak viszik a prímet, s a sima, finom tanninok kísérik.

 

 

1 palack Cabernet Sauvignon 2013

1 palack Kékfrankos 2015

1 palack Villányi Franc 2011

1 db borhűtő pálca

Széchenyi 2020 - Vylyan