Kezdőlap » Termékek » Ajánlatok » Egyedi ajánlataink » Prémium Bor-Tea csomag

Prémium Bor-Tea csomag

Polci ár:

11 999 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma

Boldog új esztendőt kívánunk. A 2018-as évet egy bor-tea csomaggal indítjuk, melyben prémium boraink mellé a Ceylon szigetéről érkező, klasszikus eljárással készülő Dilmah fekete tea válogatást tettük. A Dilmah fekete teák kizárólag eredeti ceyloni, nagyrészt a családi vállalkozás saját ültetvényéről származó teát tartalmaznak, amelyet a frissen, csakis kézzel szüretelt tealevelekből csomagolnak Srí Lankán. Ügyelnek arra is, hogy a frissen leszedett tea megtartsa frissességét, amelyet a vákuumcsomagolás biztosít. (Forrás: http://www.gift-sweet.hu/termekeink/2/dilmah/3/)

Csomagunk ezúttal 2 palack Villányi Franc 2015 és 2 palack Montenuovo Cuvée 2013 bort, illetve 1 doboz Dilmah fekete tea válogatást tartalmaz, 11.999 forintos áron.

Ajánlatunk január 31-ig érhető el 11.999 forintért.

A csomagra egyéb vásárlói kedvezmények nem érvényesíthetők!

Villányi Franc 2015

A Villányi Franc borvidéki márka a villányi összefogás gyümölcse, s egyedi eredetvédelmű, 100% cabernet franc-t takar. A fajta a színtiszta Villányi mészkőben gyökeret verve örök hazára talált. Ahogyan mi is.

Lendületes, komplex, jó tartású ’franc, melyben a friss gyümölcsösség viszi a prímet.

Telt bor, melyben a vitális, kifejezetten szép, üde savak viszik a prímet, s a sima, finom tanninok kísérik.

Montenuovo Cuvée 2013

Tiszteletünk jeléül birtokborunk névadója Montenuovo Nándor herceg. A bor klasszikusan elegáns, nemes karakter, a fajsúlyos és a friss gyümölcsös házasítások közötti arany középúton jár. Alapját a bordói fajták adják, melyet a syrah fűszeressége egészít ki.

A 2013-as évjárat különlegessége, hogy Montenuovo Nándor dédunokája, Alexander Kübeck-Montenuovo is részt vett velünk a házasítás összeállításában, így a családi vérvonal már a borban is örök lenyomatot hagyott.

2 palack Vylyan Villányi Franc 2015 (Eredeti ár: 3.699 Ft/ palack)

2 palack Vylyan Montenuovo Cuvée 2013 (Eredeti ár: 3.290 Ft/ palack)

1 doboz Dilmah fekete tea válogatás (25*2 g)

Széchenyi 2020 - Vylyan