Kezdőlap » Termékek » Ajánlatok » Egyedi ajánlataink » Minden palackban lakik egy (kis)Ördög

Minden palackban lakik egy (kis)Ördög

Polci ár:

14 394 Ft 9 999 Ft

Kedvezmény:

4 395 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma

Mi cimborálunk az ördöggel, a régi legenda szerelmes ördögével legalábbis! S most Önnek is Ördöge van, mert maga az Ördög bújt kedvezményes áprilisi borcsomagunkba: Hat ördög lakik benne, s mivel hisszük, hogy az ördög a részletekben rejlik, ajándékba adunk melléjük 6 db Ördögös alátétet is!

A bor névadója a legendabéli harsányi Ördög (akinek a gyönyörű Harka nem adta magát, a Boszorkány pedig túljárt az eszén). 2014-es Ördögünk vitális és lendületes. (A tiszta szerelmi szándékhoz kell is a tántoríthatatlan akarat!). Csábító jegyekkel – sötét gyümölcsösséggel (roppanós fekete meggy, szilva) és illatos fűszerekkel (csipetnyi fahéj, csillagánizs) – felvértezve járt szerelméhez, Hërkához udvarolni.

Ám a legenda szerint ez sajnos viszonzatlan szerelem, így az ördögi házasság ideája ebben az ördögi házasításban él tovább, így minden palackban van egy kis szerelem is.

Ajánlatunk május 2-ig érvényes, 14.394Ft helyett 9.999 forintért. Egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

 

ÖRDÖG Cuvée 2014

A classicus borcsalád helyi fajtákra hangolt házasítása, névadója a legenda szerelmes Ördöge. Nem kifinomultsága, hanem életereje az, ami rabul ejt. 2014-es Ördögünk különösen vitális és lendületes. (A tiszta szerelmi szándékhoz kell is a tántoríthatatlan akarat!). Csábító jegyekkel – sötét gyümölcsösséggel (roppanós fekete meggy, szilva) és illatos fűszerekkel (csipetnyi fahéj, csillagánizs) – felvértezve jár szerelméhez, Hërkához udvarolni. Ám a legenda szerint ez sajnos viszonzatlan szerelem, így az ördögi házasság ideája ebben az ördögi házasításban él tovább.

 

6 palack ÖRDÖG 2014

6 db Ördögös poháralátét

Széchenyi 2020 - Vylyan