Kezdőlap » Termékek » Ajánlatok » Egyedi ajánlataink » Minden palackban van egy merlot!

Minden palackban van egy merlot!

Polci ár:

23 177 Ft 18 540 Ft

Kedvezmény:

4 637 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma

Tudták, hogy mennyire sokoldalú a merlot fajta? Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy üde rozénkból, s házasításainkból sem hiányozhat, kerekségével, érett gyümölcsösségével és harmonikus struktúrájával több borunkat is színesíti. Kóstoljuk végig e különleges borsorban, hol bukkan fel a kerek, harmonikus merlot- karakter! Kakukktojás nincs, minden tétel merlot-t is tartalmaz.

Szabadítsa ki a szellemet a palackokból, élvezze a merlot- életérzés minden pillanatát!

Az elejétől a végéig izgalmas és sokrétű a borsor:

  • a tavaszt köszöntő friss Rozéval ünnepelhetjük a tavaszt,
  • a legendabéli szerelmes Ördöggel dobhatunk fel egy szürke hétköznapot,
  • a Montenuovo Cuvée birtokborral varázsolhatunk harmóniát az együttlétbe, egy íz-kalandozó vacsorába,
  • Merlot borunk gömbölydedsége teszi kerekebbé a világot, vagy jókedvű és világmegváltó beszélgetéseket,
  • DUENNIUM dűlőválogatásunk zárja a sort, amely ünnepi alkalmakra, vagy merlot-szakértelmünk megsüvegelésére is tökéletes

Ajánlatunk május 2-ig érvényes, 23.177 Ft helyett 18.540 forintért. Egyéb kedvezménnyel nem összevonható.

 

KAKAS Rozé 2017

(Pinot Noir, merlot zweigelt) Ropogós, elegáns, ízig-vérig rozé. A piros bogyósok (korai cseresznye, szamóca) üde gyümölcsössége köszön vissza az intenzív illatban, s az ízben. Frissessége, lendülete újabb és újabb kortyot kíván. A címkén az ősi villányi monda egyik szereplője: a Kakas, a megmentő, aki teli torokkal hirdeti a napfelkeltét.

 

ÖRDÖG Cuvée 2014

A classicus borcsalád helyi fajtákra hangolt házasítása, névadója a legenda szerelmes Ördöge. Nem kifinomultsága, hanem életereje az, ami rabul ejt. 2014-es Ördögünk különösen vitális és lendületes. (A tiszta szerelmi szándékhoz kell is a tántoríthatatlan akarat!). Csábító jegyekkel – sötét gyümölcsösséggel (roppanós fekete meggy, szilva) és illatos fűszerekkel (csipetnyi fahéj, csillagánizs) – felvértezve jár szerelméhez, Hërkához udvarolni. Ám a legenda szerint ez sajnos viszonzatlan szerelem, így az ördögi házasság ideája ebben az ördögi házasításban él tovább.

Montenuovo Cuvée 2013

Birtokborunk a klasszikusan elegáns, nemes karakter, a fajsúlyos és a friss gyümölcsös házasítások közötti arany középúton jár. Alapját a bordói fajták adják (20 % Merlot,69 % Cabernet sauvignon) egy csipetnyi fűszerességgel (8 % Syrah, 3 % Zweigelt). A 2013-as évjárat különlegessége, hogy Montenuovo Nándor dédunokája, Alexander Kübeck-Montenuovo is részt vett velünk a házasítás összeállításában, így a családi vérvonal már a borban is örök lenyomatot hagyott.

Merlot 2015

(100% Merlot) A Vylyan Merlot mindig magával ragadó, intenzív, telt, kerek, buja bor. A déli fekvésű dűlők melegét telt, érett világában őrzi, minden cseppje lélekmelengető. Gömbölyded kortyú, jókedvű, lendületes, s emellett mindvégig elegáns és jó tartású. Kirobbanó gyümölcsösségét (tele bogyós gyümölcsökkel) gazdag fűszeres jegyek (kakaó, menta, cédrus) színesítik.

DUENNIUM 2011

(Cabernet Franc 89 %, Merlot 11 %): Összetett, mély, komoly tartású bor, amely energikus, élettel teli és elegáns. Egyszerre elmélyült és emelkedett – van súlya, ennek ellenére szinte légiesnek érezzük.Igazi egyéniség – villányisága letagadhatatlan, mégis „északi” jelleg, hűvös elegancia is jellemzi. A 2011-es évjáratban a cizellált, de határozott cabernet franc karakterhez a merlot bársonyossága, kereksége simul.

1 palack KAKAS Rozé 2017

1 palack ÖRDÖG 2014

1 palack Montenuovo Cuvée 2013

1 palack Merlot 2015

1 palack Duennium 2011

Széchenyi 2020 - Vylyan