Kezdőlap » Termékek » Ajánlatok » Egyedi ajánlataink » Minden borban lakik egy gyöngyöző lélek – [KSZÍ] csomag

Minden borban lakik egy gyöngyöző lélek – [KSZÍ] csomag

Polci ár:

10 794 Ft 8 100 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma

 

Kóstolta már a gyöngyöző borunkat, a [KSZÍ] Pinot Noir-t? A Vylyan pincészet egyik különlegessége ez a légies és elegáns bor, mely egy üde színfolt a villányi vörösek között. A színtől az illatig elegáns, légies, rózsaszín karakter. Bátran behűtve esik a legjobban a száj kitöltő és élénk, bizsergető korty! Ha elkezdi, nem lehet abbahagyni!

Ajánlatunk érvényes június 5 és július 2. között

6 palack bor 10.794 Ft helyett 8100 Ft!

 

[KSZÍ] 2017

Gyöngyözőborunk névadója a görög abc tizennegyedik betűje. Hangutánzó. Ezt hallja, amikor felbontja a friss és üde, szomjoltó KSZÍ -t, és a gyöngyöző buborékok a felszínre törnek. Pezsdítő színfolt, balerina a villányi vörösek között: játékos, légies, élénk, intenzív , az elegancia pedig lényéből fakad.

Immáron hatodik KSZÍ-nk, s az alap receptre továbbra is esküszünk: 100% Pinot Noir, a mely kifinomult eleganciát és mélységet is ad a kortynak.

2017: A színtől az illatig elegáns, légies, rózsaszín karakter. Bátran behűtve esik a legjobban a száj kitöltő és élénk, bizsergető korty. Az egzotikus gyümölcsök viszik a prímet, de előbukkannak a szamóca és a pehelycukor jegyei is. A pink grapefruit jólesően fanyarkás, kesernyés lecsengés e kívánja a következő kortyot.

 

6 palack [KSZÍ] 2017

 

Széchenyi 2020 - Vylyan

Elmúlt már 18 éves?

Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.