Kezdőlap » Termékek » Ajánlatok » Egyedi ajánlataink » Két’Frankos, egy csoki

Két’Frankos, egy csoki

Polci ár:

6 899 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma

A télutó „átvészelésére” vagy a közelgő tavaszi fáradtságra nem baj, ha egy kis boldogsághormont veszünk magunkhoz, folyékony és szilárd formában 🙂 Meglátják, az ízlelőbimbók kényeztetésén túl, a csokoládé fogyasztás a kedélyállapotot is javítja – különösen jó borok társaságában! Csokoládé-függőségünkből már jópár termék, vagy párosítás született, most íme egy újabb fejezet.

Póbáltunk már „szárazabb” ultra-kakaósabb csokoládét masszívabb borainkhoz, most pár fokkal selymesebb, krémesebb irányt választottuk. A 60%-os LINDT csokoláfé trüffelhez a Kékfrankos borunkat ajánljuk.

LINDT csokoládé trüffel tasakos díszcsomagolásban

Roppanós külső és krémes selymes belső, 60% fekete csokoládé tartalommal. Tökéletes mindennapok különleges pillanataihoz, vagy ajándékozáshoz.

Kékfrankos 2015

Egyik legkedvesebb borunk a kékfrankos és mindig életerős, „izmos” bort ad a fajta tiszta jellemű, összetéveszthetetlen jegyeivel. A 2015-ös évjárat méltóságteljes tartást sugároz, lendületét egészséges, élénk savai adják. Húsos, intenzív gyümölcsösségében főleg meggyes jegyek jönnek, a hordófűszerek varázslatos jegyeivel kísérve.

Két palack Kékfrankos 2015 és egy csomag LINDT cacao praliné (100g) 6.899 Ft.

Ajánlatunk március 31-ig érhető el és egyéb vásárlói kedvezményekkel nem összevonható!

Kékfrankos 2015

Egyik legkedvesebb borunk a kékfrankos. Mindig életerős, „izmos” bort ad, a fajta tiszta jellemű, összetéveszthetetlen jegyeivel. A 2015-ös évjárat méltóságteljes tartást sugároz, lendületét egészséges, élénk savai adják. Húsos, intenzív gyümölcsösségében főleg meggyes jegyek jönnek, a hordófűszerek varázslatos jegyeivel kísérve.

LINDT cacao praliné (100 g)

Roppanós külső és krémes selymes belső, 60% fekete csokoládé tartalommal.

Tökéletes mindennapok különleges pillanataihoz, vagy ajándékozáshoz.

2 palack Vylyan Kékfrankos 2015 (Eredeti ár: 3.699 Ft/ palack)

1 csomag LINDT cacao praliné (100 g)

Széchenyi 2020 - Vylyan