Kezdőlap » Termékek » Ajánlatok » Egyedi ajánlataink » Kakaslépés a nyárba!

Kakaslépés a nyárba!

Polci ár:

10 335 Ft 8 690 FtLeírásCsomag tartalma

Ó, ió, ció, áció, káció, akáció, vakáció…! – Régen így készültünk a nyárra, ma már kicsit máshogyan: Egy igazán szomjoltó ajánlattal nyitjuk a nyarat, amelyhez szívből ajánljuk reduktív borainkat, a szomjoltó, citrusosan fanyar BOSZORKÁNY Rizlinget, s az üde, gyümölcsös KAKAS Rozénkat.

S a borokhoz  természetbarát új fröccspoharainkat is, amelyek nem csak tetszetősek, strapabírók, hanem praktikusak is,hisz  a fröccs-elegyek mérővonalkáival láttuk el. Így könnyen kitapasztalható, kinek melyik arány a kedvence! Legendabéli névadójuk szerint át is kereszteltük őket: üdüljön fel egy pohár Kakasaslépéstől vagy Vasorrútól!

A jólesően citrusos, könnyed fehér borunk rajnai rizling és olaszrizling házasítása reduktív megfogalmazásban. Ropogós, üde, elegáns, ízig-vérig rozénk egzotikus gyümölcsössége újabb és újabb kortyot kíván. Piknikezéshez, nyaraláshoz, fűnyíráshoz, fesztiválokhoz, teraszon borozáshoz elengedhetetlen „kellék”, egyszóval: maga a nyár!

A classicus borok a helyi legendáról mesélnek, melynek fő fordulata a boszorkány megmentő ötlete, melynek köszönhetően a falu összes kakasa jól megkukorékolja a napfelkeltét. Rozénk is örömmel és teli torokkal hirdeti a nyár kezdetét!

Ajánlatunk június 30-ig érhető el, 10.335 Forint helyett 8.690 forintért.

A csomagra egyéb vásárlói kedvezmények nem érvényesíthetők!

5 palack Vylyan KAKAS Rozé 2016 (Eredeti ár: 1.585 Ft/ palack)

1 palack Vylyan BOSZORKÁNY Rizling 2016 (Eredeti ár: 1.210 Ft/ palack)

6 darab színes, Vylyan logóval ellátott fröccspohár (Eredeti ár: 200 Ft/ pohár)