Kezdőlap » Termékek » Ajánlatok » Egyedi ajánlataink » Időutazás 2007-be

17_09_10EVE_310x465

Időutazás 2007-be

Polci ár:

27 885 Ft 21 990 FtLeírásCsomag tartalma

A különlegességet kedvelők borutazást tehetnek velünk a 2007-es évjáratba, hogy megtapasztalják a teljesség élményét. Megkóstoltuk féltve őrzött reserve tételeinket és (újra) beleszerettünk a 2007-es borokba, ebből válogattuk ki Önöknek a legszebbeket: a Cabernet Sauvignon-t, a Franc-t, a Merlot-t és a Montenuovo-t. A csomaghoz pedig egy nehezen beszerezhető, a (bor)világ legszuperebb aromazáróját tettük ajándékul, amely egy igazi borkedvelő háztartásából sem hiányozhat!

Ajánlatunk március 31-ig érvényes.

A palackérésről

Nagyon izgalmas, szinte ’misztérium’, hogy egy jó évjárat tartalmas, hosszú életű bora 10 év palackérés után mit tud. Számunkra e 2007-esek – persze jó tárolási körülmények után – az érettséget, kiteljesedett harmóniát hordozzák. A borok életpályája szempontjából nem mindegy, hogy mikor fogyasztjuk, s mi úgy érezzük, e borok most azt hozzák, amit szerethető és tisztelhető egy érett borban. Úgy is tekinthetünk rájuk, mint egy kiteljesedett bölcs emberre, aki már sok mindent tud és még nem kezdett el felejteni. 🙂

Pár szó a zamatzárról

Ahogyan a borok érésében, egy palack megbontása után is kritikus az oxigén szerepe, csak másképp. Ha egy palack bort nem azonnal fogyasztunk el, elkezdődik az oxidáció és a bor már pár nap múlva elveszti az aromáit. Erre találták ki a zamatzár spray-t, amely egyszerű módszerrel tartja frissen az aromákat és akadályozza meg az oxidációt, akár hónapokig is. Őszintén szólva, mi ebben az egy megoldásban hiszünk, miután több módszert is kipróbáltunk, a borvilág elismert szakértői is használják, s ezt ajánlják.

Bár itthon nehezen beszerezhető, úgy gondoltuk, hogy az igazi borkedvelők háztartásában mindenképp kell, hogy legyen ilyen. Praktikus, egyszerű használattal és nagyon sok palackhoz elegendő.

Zamatzár kicseréli a palackban található levegőt egy három elemből álló természetes, a levegőből kivont gázzal (karbon-dioxid, nitrogén és argon), amelyet a levegővételnél is használ az ember. A PRIVATE PRESERVETM tulajdonképpen tiszta levegő, amelyből a szabadalmaztatott technológia révén kivonták az oxigént és a szennyező anyagokat. Ez fedőréteget képez a bor felszínén az üvegben vagy dekantálóban, s nem engedi ki a zamatot és valóban elzárja a bort az oxigéntől.

1 palack Cabernet Sauvignon 2007

1 palack Franc 2007

1 palack MONTENUOVO Cuvée 2007

1 palack Merlot 2007

1 db aromazáró spray

Díszdoboz