Kezdőlap » Termékek » Ajánlatok » Egyedi ajánlataink » Minden borban lakik egy baráti fröccsözés – Fröccs csomag

Minden borban lakik egy baráti fröccsözés – Fröccs csomag

Polci ár:

6 996 Ft 5 590 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma

 

Nyárindító csomagunk tartalmaz egy ropogós, elegáns, ízig-vérig Rozé-t, a KAKAST, valamint egy élénk, lédús Rizlinget, a BOSZORKÁNYT. A Kakasban a piros bogyósok üde gyümölcsössége köszön vissza az intenzív illatnak és íznek köszönhetően. Frissessége, lendülete pedig újabb és újabb kortyot kíván. A népszerű Boszorkányban az élénk citrusos illat dominál, lédússága és tipikus rizlinges fanyarsága pedig a nyár egyik legkedveltebb borává teszi. Meleg napokon remek társnak bizonyul mind a két bor!

Ajánlatunk érvényes június 12. és július 9. között

2 palack Kakas Rozé és 2 palack Boszorkány Rizling, ajándék fröccspohárral (2 db zöld és 2 db rózsaszín) 6996 Ft helyett 5590 Ft!

 

KAKAS Rozé 2017

Ropogós, elegáns, ízig-vérig rozé.
A piros bogyósok (korai cseresznye, szamóca) üde gyümölcsössége köszön vissza az intenzív illatban, s az ízben. Frissessége, lendülete újabb és újabb kortyot kíván.
A címkén az ősi villányi monda egyik szereplője: a Kakas, a megmentő, aki teli torokkal hirdeti a napfelkeltét.

BOSZORKÁNY Rizling 2017

Az olasz- és rajnai rizling házasítása a mi megfogalmazásunkban reduktív, könnyed bor, amely nem akar szofisztikált lenni, egyszerűen jólesik.
Az élénk citrusos illatot lédús korty követi (a citrusok, a golden alma és a grapefruit és a fehérbors jegyeivel), jóleső savakkal, s a tipikus rizlinges fanyarsággal kísérve.
Rizlingünk névadója az ősi villányi legenda egyik szereplője, a Boszorkány, aki messze nem egy hétköznapi ’boszorkány’! Sokoldalú, leleményes, furfangos, igazi Anya.

 

2 palack KAKAS Rozé 2017

2 palack BOSZORKÁNY Rizling 2017

2 db ajándék Kakas FRÖCCSPOHÁR

2 db ajándék Boszorkány FRÖCCSPOHÁR

Széchenyi 2020 - Vylyan

Elmúlt már 18 éves?

Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.