Kezdőlap » Termékek » Kedvezményes ajánlatok » Exkluzív Válogatás

Exkluzív Válogatás

Polci ár:

26 500 Ft


28 készleten

LeírásBorinfóCsomag tartalma

Válogatás boraink legjobb dűlőink terméséből készülnek, mindig kis tételben és csak a legjobb évjáratokban. Kivételes alkalom, hogy kedvezményesen hozzájuk lehet jutni, ezért érdemes kihasználni a lehetőséget! A három palack bor mellé ráadásul két egyedi, logózott borospohár is jár. Érdemes sietni, mert a csomag limitált mennyiségben kapható!

Az Exkluzív Válogatás csomag tartalma:

  • Gombás 2009
  • Pillangó 2011
  • Duennium 2011
  • 2 db logózott pohár.

Az Exkluzív Válogatás csomag ára 32.050 forint helyett 26.500 forint.

Ajánlatunk 2019. február 5. és március 4. között érvényes.

Gombás 2009

Pinot noir válogatás a Gombás-dűlőből.

E bor szépen mutatja a pinot noir-ban rejlő egyediséget és az összetéveszthetetlen fajtajelleget. Illatában felbukkan a piros ribizli, a friss fűszercsokor és a szárított vargánya, valamint gyógynövények és némi elegáns parfümösség is. A korty gyümölcsökben vibráló, egyre szélesedő, gömbölyödő, melyben az omlós, krémes, vajkaramellás jegyeket egy kis sós-ásványosság is gazdagítja. A végtelen sokszínűséget rejtő tartalmat légiesen elegáns, egyensúlyos szerkezet fogja keretbe. Finom részleteket rejtő, élettel teli bor, melyben „minden a helyén van”.

Pillangó 2011

E válogatás Pillangó-dűlőnk legidősebb merlot ültetvényéről származik, a termőhely legszebb értékeit jeleníti meg. A pillangó a természet csodája: a szépség, az átváltozás szimbóluma. Úgy képes megújulni, hogy minden alkalommal egyedi születik, ahogy a szőlő is átalakul és borrá lesz.

Kerek szerkezetű, sokrétű, harmonikus bor, karaktere túlmutat „merlóságán”. Olyan jellemhez hasonlítható, mint aki nyugodt, elmélyült, összhangban van önmagával, emellett éber, élénk és lendületes. Intenzív, összeforrott világában a gyümölcsök (aszalt meggy, feketeszeder) élénk felütését „édes” fűszerek színezik tovább, s szép lecsengése is a hordós érlelés fűszereivel (pl. csokoládé) búcsúzik.

Duennium 2011

A Duennium a múlt, a jelen és a jövő különleges találkozása. Címkéjén a páfrányfenyő (Ginkgo biloba) jele az örökkévalóságot szimbolizálja. Hordóválogatás, a Vylyan zászlós bora.

Összetett, mély, komoly tartású bor, amely energikus, élettel teli és elegáns. Egyszerre elmélyült és emelkedett – van súlya, ennek ellenére szinte légiesnek érezzük.Igazi egyéniség – villányisága letagadhatatlan, mégis „északi” jelleg, hűvös elegancia is jellemzi. A 2011-es évjáratban a cizellált, de határozott cabernet franc karakterhez a merlot bársonyossága, kereksége simul.

A bor kerek egész, megingathatatlan egyensúlyú. Az érett tanninokba belesimuló vitális savai tartják a gerincét. Ez adja hosszú életűségét is, így érdemes pinceérlelésre is eltenni.

A DUENNIUM egyedi és megismételhetetlen, a „Vylyan naprendszer napja”. Lehetetlen pár mondatban leírni érett, komplex világát. Ahányszor kóstoljuk, annyiszor tár fel újabb és újabb rétegeket, másrészt annyira összesimult, hogy nem is érdemes „boncolgatni”. Érett, de élénk gyümölcsössége (fekete meggy, hecsedli, vörösáfonya) mellett izgalmas fűszeresség bontakozik ki (grillázs, fahéj, puncs), majd a finoman mért hordófűszerek (a vajkaramella, s a vanília) viszik hosszan a lecsengést.

A csomag tartalma:

Elmúlt már 18 éves?

Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.