Borok és Sorok

Polci ár:

9 499 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma
Ha március, akkor nők napja, legyen  ez így egész hónapban! Szabó Edit Gyengébb? Nem! című letehetetlen könyvét ajánljuk borász hölgyek élettörténeteivel. Minden palackban van egy történet – A könyvben Debreczeni Mónika is mesél két kedvenc boráról és megoszt pár étel- és élet-receptet. Ha kedvet kap, a borokhoz az ajánlott recepteket is kipróbálhatja, egy könnyedebb lazac carpaccio-t a Kszí-hez, vagy egy vadsültet a Franc-hoz.
A könyv, s a benne szereplő egy palack KSZÍ 2017 és egy palack Villányi Franc 2015 most egy csomagban 9.499 Ft!

Ajánlatunk március 31-ig érhető el és egyéb vásárlói kedvezményekkel nem összevonható!

[KSZÍ] Pinot Noir gyöngyözőbor 2017

Pezsdítő színfolt, balerina a villányi vörösek között: játékos, légies, élénk, intenzív , az elegancia pedig lényéből fakad.
Immáron hatodik KSZÍ-nk, s az alap receptre továbbra is esküszünk: 100% Pinot Noir, a mely kifinomult eleganciát és mélységet is ad a kortynak. Az egzotikus gyümölcsök viszik a prímet, de előbukkannak a szamóca és a pehelycukor jegyei is. A pink grapefruit jólesően fanyarkás, kesernyés lecsengés e kívánja a következő kortyot.  

Villányi Franc 2015

E fajta a színtiszta Villányi mészkőben gyökeret verve örök hazára talált. Ahogyan mi is. Lendületes, komplex, jó tartású ’franc, melyben a friss gyümölcsösség viszi a prímet. Telt bor, melyben a vitális, kifejezetten szép, üde savak viszik a prímet, s a sima, finom tanninok kísérik.
 

Gyengébb? Nem!

Szabó Edit és Dancsecs Ferenc, a könyv szerzője és fotósa a nyár folyamán bejárta az országot és meglátogatott 26 borászhölgyet. Az ő életükbe, mindennapjaikba helyezkedtek bele, beszélgettek, főztek, szőlőbe mentek és boroztak.
A Gyengébb?Nem! című könyvben nyolcadik fejezetében Debreczeni Mónika is mesél és megoszt pár étel- és élet-receptet: „Jókedvben szeretnék megöregedni, olyan emberként, akinek helyén van a szíve és az értékrendje. Ehhez kell majd egy kicsit lassítani a tempón, mert ahogyan a jó borban, az életben is fontos az egyensúly”

1 palack Vylyan [KSZÍ] Pinot Noir gyöngyözőbor 2017 (Eredeti ár: 1.799 Ft/ palack)

1 palack Vylyan Villányi Franc 2015 (Eredeti ár: 3.699 Ft/ palack)

1 db Szabó Edit: Gyengébb? Nem! c. könyv (Eredeti ár: 5.999 Ft)

Széchenyi 2020 - Vylyan