Kezdőlap » Termékek » Ajánlatok » Egyedi ajánlataink » Classicus Bor-Tea csomag

Classicus Bor-Tea csomag

Polci ár:

5 999 Ft


LeírásBorinfóCsomag tartalma

Boldog új esztendőt kívánunk. A 2018-as évet egy bor-tea csomaggal indítjuk, melyben classicus boraink mellé a Ceylon szigetéről érkező, klasszikus eljárással készülő Dilmah zöld tea válogatást tettük. A zöld tea ellazító, ám élénkítő és tisztító hatású, tökéletes választás az évkezdéshez.

Csomagunk ezúttal 2 palack ÖRDÖG 2014 és 2 palack MACSKA Portugieser 2016 bort, illetve 1 doboz Dilmah zöld tea válogatást tartalmaz, 5.999 forintos áron.

Ajánlatunk január 31-ig érhető el 5.999 forintért.

A csomagra egyéb vásárlói kedvezmények nem érvényesíthetők!

ÖRDÖG 2014

Az ÖRDÖG a classicus borcsalád helyi fajtákra hangolt házasítása, névadója a legenda szerelmes Ördöge. Nem kifinomultsága, hanem életereje az, ami rabul ejt.

2014-es Ördögünk vitális és lendületes. (A tiszta szerelmi szándékhoz kell is a tántoríthatatlan akarat!). Csábító jegyekkel – sötét gyümölcsösséggel (roppanós fekete meggy, szilva) és illatos fűszerekkel (csipetnyi fahéj, csillagánizs) – felvértezve jár szerelméhez, Hërkához udvarolni.

Ám a legenda szerint ez sajnos viszonzatlan szerelem, így az ördögi házasság ideája ebben az ördögi házasításban él tovább.

MACSKA 2016

A borvidék legjellemzőbb fajtája, a portugieser a macska szerepét kapta az Ördögszántotta hegy legendájából.

A mindennapokban meg sem lennénk nélküle… Szomjoltóan gyümölcsös, kedves, simulékony, dorombolós, behízelgő, bársonyos, mint egy simogatás, amely minden nap jólesik.
Friss, tiszta, fajtajelleges pirospozsgás gyümölcsössége (meggy, szilva, kökény) finom fanyarsága, lágyabb tannin tartalma miatt szeretjük.

2 palack Vylyan ÖRDÖG Cuvée 2014 (Eredeti ár: 1.799 Ft/ palack)

2 palack Vylyan MACSKA Portugieser 2016 (Eredeti ár: 1.499 Ft/ palack)

1 doboz Dilmah zöld tea válogatás (20*1,5 g)

Széchenyi 2020 - Vylyan