Kezdőlap » Termékek » Kedvezményes ajánlatok » Bogyólé 2019 Retro Csomag

Bogyólé 2019 Retro Csomag

Polci ár:

13 999 Ft

Egységár:

2387 Forint / liter (Áraink bruttó árak)

Elérhetőség:

Készleten

Szállítási idő:

3-7 munkanap


4 készleten

LeírásÉtelekÉvjáratAdatok

Vylyan Bogyólé 2019 retro csomag

Kedvelt újborunk, a Bogyólé évről évre más köntösben hódít. Immár 15 éve minden évjárat címkéjét pályázati úton választjuk ki. A címkepályázaton fiatal grafikushallgatók vehetnek részt, és mutathatják meg saját kreatív elképzeléseiket.

A 15 év alatt számos emlékezetes, érdekes, kifejező alkotás készült, amelyek jóval többre hivatottak, mint hogy egyetlen évig legyenek reflektorfényben. Éppen ezért a jubileum alkalmából készítettünk egy 6 palackból álló különleges, díszdobozos csomagot, amiben minden egyes Bogyólé más címkét visel az elmúlt évek terméséből. A palackok beltartalma természetesen az idei, friss Bogyólé, míg a címkék a 2006-os, 2011-es, 2012-es, 2015-ös, 2018-as és persze 2019-es év pályázatnyertes művei.

A gyűjtőknek szánt Bogyólé Retró Csomag limitált darabszámban kapható: mindössze 60 doboz készült, és kizárólag webshopunkból rendelhető meg.

6 palack Vylyan Bogyólé 2019,

A csomag ára : 13 999 Ft

Ajánlatunk a készlet erejéig, vagy november 31-ig érvényes.

A hagyomány szerint Márton-napi finom-ságokhoz (liba minden módon) ajánljuk!

2019

A 2019-es évjárat meleg tavasz utáni lehűlést hozott, átlagos csapadékmennyiséggel. A magas éves hőösszeg pozitív hatással volt az érésre – így az íz, illat és aromajegyek koncentráltan jelentkeznek az évjárat boraiban. A szüreti hónapokat kevés csapadék, hosszan tartó napos időszak, hűvös éjszakák jellemezték  – ennek köszönhetően a 2019-es évjáratban savakban gazdag szőlőket szüretelhettünk.

Száraz vörösbor

TERMŐHELY: Villányi borvidék | Városhegy- dűlő

SZŐLŐFAJTÁK

80 % zweigelt

20 % portugieser

(E bornál a technológia felülírja a fajtajelleget.)

BORKÉSZÍTÉS

A frissen szedett, egész, sértetlen fürtöket széndioxid-köpeny alá helyeztük, a hőmérsékletet végig 25-29 °C között tartottuk. A fürtökben, az oxigéntől teljesen elzárva, a bogyókon belül indult a speciális erjedés, amely 7 napig tartott. Az alkoholos erjedés a préselést követően fejeződött be, majd az almasav bontás is hamar végbement. A friss bort gyors derítés és hidegkezelés után palackoztuk.

ALKOHOL: 12,35 %

FOGYASZTÁSI HŐMÉRSÉKLET:

12-13 ˚C-on ajánljuk.

Vylyan hírlevélIratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról, programjainkról, akcióinkról.

Elmúlt már 18 éves?

Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.