Aromazáró Spray

Polci ár:

4 990 Ft

Egységár:

4990 Forint (Áraink bruttó árak)

Elérhetőség:

Elfogyott


Elfogyott

Leírás

Ahogyan a borok érésében, egy palack megbontása után is kritikus az oxigén szerepe, csak másképp. Ha egy palack bort nem azonnal fogyasztunk el, elkezdődik az oxidáció és a bor már pár nap múlva elveszti az aromáit. Erre találták ki a zamatzár spray-t, amely egyszerű módszerrel tartja frissen az aromákat és akadályozza meg az oxidációt, akár hónapokig is. Őszintén szólva, mi ebben az egy megoldásban hiszünk, miután több módszert is kipróbáltunk, a borvilág elismert szakértői is használják, s ezt ajánlják.

Bár itthon nehezen beszerezhető, úgy gondoltuk, hogy az igazi borkedvelők háztartásában mindenképp kell, hogy legyen ilyen. Praktikus, egyszerű használattal és nagyon sok palackhoz elegendő.

Zamatzár kicseréli a palackban található levegőt egy három elemből álló természetes, a levegőből kivont gázzal (karbon-dioxid, nitrogén és argon), amelyet a levegővételnél is használ az ember. A PRIVATE PRESERVETM tulajdonképpen tiszta levegő, amelyből a szabadalmaztatott technológia révén kivonták az oxigént és a szennyező anyagokat. Ez fedőréteget képez a bor felszínén az üvegben vagy dekantálóban, s nem engedi ki a zamatot és valóban elzárja a bort az oxigéntől.

Vylyan hírlevélIratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról, programjainkról, akcióinkról.

Elmúlt már 18 éves?

Weboldalunkat csak 18 év felettiek látogathatják, ezért kérjük igazolja a korát.