Kezdőlap » Prémium Bor- Tea Csomag

Ugyan teljesen máshogy készülnek, mégis sok hasonlóság rejlik bor és tea között: a rendkívül gazdag fogyasztási kultúra (ugyan a tea az úgynevezett “keleti”, a bor pedig a “nyugati” kultúrában van a bölcsője), a széles íz spektrum, az ízharmónia fontossága, az antioxidáns hatás. A bor és a tea varázslatos világa persze csak akkor tárul fel, ha gondosan válogatott termék kerül a pohárba/csészébe.

A terroir, a természet ereje a bor és a tea esetében is nagyon fontos. Ha bor, akkor természetesen a Villányi borvidék, ha Tea, akkor pedig Ceylon szigete, innen érkeznek a világ egyik vezető teamárkája, a Dilmah teái is.

A 2018-as évet két bor és tea csomaggal indítjuk, s kívánjuk, hogy ilyen kifinomult ízharmóniák kísérjék végig a 2018-as évet!

Prémium Bor-tea Csomag

Boldog új esztendőt kívánunk. A 2018-as évet egy bor-tea csomaggal indítjuk, melyben prémium boraink mellé a Ceylon szigetéről érkező, klasszikus eljárással készülő Dilmah fekete tea válogatást tettük. A Dilmah fekete teák kizárólag eredeti ceyloni, nagyrészt a családi vállalkozás saját ültetvényéről származó teát tartalmaznak, amelyet a frissen, csakis kézzel szüretelt tealevelekből csomagolnak Srí Lankán. Ügyelnek arra is, hogy a frissen leszedett tea megtartsa frissességét, amelyet a vákuumcsomagolás biztosít. (Forrás: http://www.gift-sweet.hu/termekeink/2/dilmah/3/)

Csomagunk ezúttal 2 palack Villányi Franc 2015 és 2 palack Montenuovo Cuvée 2013 bort, illetve 1 doboz Dilmah fekete tea válogatást tartalmaz, 11.999 forintos áron.

Ajánlatunk február 5-ig érhető el 11.999 forintért.

A csomagra egyéb vásárlói kedvezmények nem érvényesíthetők!

MONTENUOVO Cuvée 2013

Tiszteletünk jeléül birtokborunk névadója Montenuovo Nándor herceg. A bor klasszikusan elegáns, nemes karakter, a fajsúlyos és a friss gyümölcsös házasítások közötti arany középúton jár. Alapját a bordói fajták adják, melyet a syrah fűszeressége egészít ki.

A 2013-as évjárat különlegessége, hogy Montenuovo Nándor dédunokája, Alexander Kübeck-Montenuovo is részt vett velünk a házasítás összeállításában, így a családi vérvonal már a borban is örök lenyomatot hagyott.

Vylyan Villányi Franc 2015

A Villányi Franc borvidéki márka a villányi összefogás gyümölcse, s egyedi eredetvédelmű, 100% cabernet franc-t takar. A fajta a színtiszta Villányi mészkőben gyökeret verve örök hazára talált. Ahogyan mi is.

Lendületes, komplex, jó tartású ’franc, melyben a friss gyümölcsösség viszi a prímet.

Telt bor, melyben a vitális, kifejezetten szép, üde savak viszik a prímet, s a sima, finom tanninok kísérik.

Dilmah Fekete Tea (25x2g)

A világ legfinomabb teáit Ceylon szigetén, a mai Srí Lankán termelik – innen érkeznek a Dilmah teák is, a világ egyik vezető teamárkájának termékei. A ceyloni teák különleges aromájukról és határozott karakterükről ismertek.

A vállalatot 25 éve Merill J. Fernando alapította, a szakmájában több mint 60 éve tevékenykedő teakészítő mester a cég indulásakor visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez, küldetésének tekinti, hogy a tiszta eredetű, minőségi teákat újra elérhetővé tegye a fogyasztók számára.