Kezdőlap » Mert minden palack egy külön történet

Izgalommal és várakozással tölti el a Vylyan csapatát, hogy pincészetünk történetében először vásárlóink elé tárjuk és megrendelhetővé tesszük Reserve borainkat.

NÉZZE MEG IPACS SZABÓ ISTVÁN FŐBORÁSZ MEGHÍVÓJÁT!

Lehetőséget kínálunk arra, hogy elsőként tarthasson velünk egy izgalmas időutazásban! Március 21-25- között megnyitjuk pincészetünk eddig zárva tartó kapuit és tesszük hozzáférhetővé Reserve tételeinket, muzeális borainkat. A múlt ízeit felvonultató választék egy egyedi linken keresztül érhető majd el másnap éjfélig.

Így Önök válogathatnak elsőként ezekből a különleges palackokból!

Vylyan „Reserve” borok

Reserve boraink kínálatával pincészetünk különleges hangulatát, múltunk kis darabjait szeretnénk Önök elé tárni és az Önök otthonába csempészni! Különleges palackok ezek, melyekben megmutatkozik a folyton változó természet, ám mégis minden cseppjében ott van az állandóság, boraink egyedisége és megingathatatlan minősége, megmásíthatatlan ízvilága.

Legyen szó a cabernet sauvignon-ról, a kékfrankosról, a merlot-ról vagy épp a montenouvo-ról, minden egyes palackból kiderül, a természet adta lehetőségek segítségével évről-évre egyre szebb és kifinomultabb borokat készítünk.

Különleges borkóstolóra invitáljuk

Rendeljen Ön is bármelyik borunkból legalább két különböző évjáratot, hogy hozzáférhessen exkluzív videóinkhoz: beszélgetésekhez, melyekben birtokigazgatónk, Debreczeni Mónika és főborászunk, Ipacs Szabó István árulnak el érdekességeket, kulisszatitkokat és személyes emlékeket. Hiszünk benne, hogy a borozás még felejthetetlenebb élménnyé válik akkor, ha nem csupán az íz és illat mesél, hanem néhány történet is színesíti a pillanatot. Érdemes sietni, hisz némely palackból csupán limitált darabszám áll rendelkezésre.

Mert minden palack egy külön történet.”