Kezdőlap » Karácsonyi készülődés á la Vylyan & Szamos – Szívből Sauvignon

Hamarosan átlépünk az őszből a télbe, így érdemes a karácsonyi időszakra is előre készülni. Mi már erre hangolódva készítettük novemberi csomagajánlatainkat. Összeválogattunk borokat, gourmet termékeinket, praktikus ajándék kiegésztőket, s hogy még szélesebb legyen a paletta, kerestünk egy méltó párt boraink mellé, melynek az ínyencek is örülni fognak.

Bevalljuk, prémium csokoládé-függőségünkből született az együttműködés a Szamos Csokoládé Manufaktúrával. Jó szívvel ajánljuk boraink mellé a Szamos desszerteket, legyen részese Ön is a vörösbor és az étcsokoládé marcipán különlegességek izgalmas találkozásának!

Csomagjaik persze nem csak Karácsonyra, hanem bármely alkalomra tökéletesek, az egyedi díszcsomagolások ezért nem kifejezetten ünnepiek, hanem általánosak.

Ajánlatunk december 15-ig érvényes, 9.999 forintért!

Szívből Sauvignon

Gazdag karakterű SAUVIGNONunk meleg illatából az érett gyümölcsök és kakaóporos fűszeresség árad. Méltó társa egy téli estének, jó társaságban – egy egész doboz töltött marcipánnal, s a koccintáshoz két szép pohárral;-)

Tartalma1 palack Vylyan Cabernet Sauvignon 2013 (Eredeti ár: 3.499 Ft/ palack), 1 doboz Szamos töltött Szívdesszert díszdoboz (130 g) és 2 db Vylyan borospohár, mindez piros díszdobozban.

Vylyan Cabernet Sauvignon 2013

A Cabernet sauvignon igazi világutazó, aki sokat látott, sokat tud. A divathullámok hol felkapják, hol elfelejtik, de ez a sauvignont nem zavarja. Gazdag, határozott karakter, izmos struktúrával. Meleg illatából az érett gyümölcsök és kakaóporos fűszeresség árad, méltó társa egy téli estének, jó társaságban.

Szamos Töltött Szívdesszert

130 grammos kiszerelés.

Szamos töltött marcipán étcsokoládéval mártva, narancsos, meggyes, csokoládés és szilvás gyümölcskrémmel töltve, díszdobozban.

2 db Vylyan logós borospohár

A Vylyan logóval ellátott szép kóstolópohárból jobban esik a korty.