Kezdőlap » Karácsonyi készülődés á la Vylyan & Szamos – Legendás ajánlat

Hamarosan átlépünk az őszből a télbe, így érdemes a karácsonyi időszakra is előre készülni. Mi már erre hangolódva készítettük novemberi csomagajánlatainkat. Összeválogattunk borokat, gourmet termékeinket, praktikus ajándék kiegésztőket, s hogy még szélesebb legyen a paletta, kerestünk egy méltó párt boraink mellé, melynek az ínyencek is örülni fognak.

Bevalljuk, prémium csokoládé-függőségünkből született az együttműködés a Szamos Csokoládé Manufaktúrával. Jó szívvel ajánljuk boraink mellé a Szamos desszerteket, legyen részese Ön is a vörösbor és az étcsokoládé marcipán különlegességek izgalmas találkozásának!

Csomagjaik persze nem csak Karácsonyra, hanem bármely alkalomra tökéletesek, az egyedi díszcsomagolások ezért nem kifejezetten ünnepiek, hanem általánosak.

Ajánlatunk december 15-ig érvényes, 5.999 forintért!

Legendás ajánlat

ÖRDÖGünk angyali arcát mutatja a karácsonyra emlékeztető fűszerek jegyeivel (fahéj, csillagánizs), poháralátét szettel, és legendabéli szerelmére utalva, egy klasszikus Szamos Szívdesszerttel.

Tartalma: 1 palack Ördög Cuvée, 1 csomag alátét sorozat és 1 doboz Szamos Szívdesszert, mindez piros díszdobozban.

Vylyan ÖRDÖG Cuvée 2014

Az ÖRDÖG a classicus borcsalád helyi fajtákra hangolt házasítása, névadója a legenda szerelmes Ördöge. Nem kifinomultsága, hanem életereje az, ami rabul ejt. 2014-es Ördögünk vitális és lendületes. Csábító jegyekkel – sötét gyümölcsösséggel (roppanós fekete meggy, szilva) és illatos fűszerekkel (csipetnyi karácsonyra emlékeztető jegykkel: fahéj, csillag- ánizs).

Szőlőfajták: Cabernet Franc, Zweigelt, Kadarka

Legendás pohár alátét sorozat

6 darabos poháralátét szett a Legenda szereplőivel, tartó dobozkával: jópofa és hasznos ajándék, valamint a karácsonyi asztal kiegészítője is lehet, reméljük, örömmel használják majd!

Szamos Szívdesszert

50 grammos kiszerelés

A klasszikus Szamos Szívdesszert belga étcsokoládéval mártva.