Kezdőlap » Karácsonyi készülődés á la Vylyan & Szamos – Kulináris Ajánlat

Hamarosan átlépünk az őszből a télbe, így érdemes a karácsonyi időszakra is előre készülni. Mi már erre hangolódva készítettük novemberi csomagajánlatainkat. Összeválogattunk borokat, gourmet termékeinket, praktikus ajándék kiegésztőket, s hogy még szélesebb legyen a paletta, kerestünk egy méltó párt boraink mellé, melynek az ínyencek is örülni fognak.

Bevalljuk, prémium csokoládé-függőségünkből született az együttműködés a Szamos Csokoládé Manufaktúrával. Jó szívvel ajánljuk boraink mellé a Szamos desszerteket, legyen részese Ön is a vörösbor és az étcsokoládé marcipán különlegességek izgalmas találkozásának!

Csomagjaik persze nem csak Karácsonyra, hanem bármely alkalomra tökéletesek, az egyedi díszcsomagolások ezért nem kifejezetten ünnepiek, hanem általánosak.

Ajánlatunk december 15-ig érvényes, 17.999 forintért!

Kulináris Ajánlat

Válogatás Ínyenceknek! PILLANGÓ 2011 limitált palack számú válogatás borunk új kulináris termékeinkkel, s a Szamos legkedveltebb marcipán különlegességeivel. Az élet apró örömeit, egy kortynyi, falatnyi kényeztetést megérdemlünk, igaz?

Tartalma:1 palack Vylyan PILLANGÓ 2011 (Eredeti ár: 9.790 Ft/ palack), 1 doboz Szamos desszert válogatás díszdoboz (430 g), 1 palack Vylyan Verjus és 2 db Vylyan borospohár, mindez piros díszdobozban.

Vylyan PILLANGÓ 2013

Limitált palack számban elérhető (2500 palack).

Szőlőfajta: Merlot

Kerek szerkezetű, sokrétű, harmonikus bor, karaktere túlmutat „merlóságán”. Olyan jellemhez hasonlítható, mint aki nyugodt, elmélyült, összhangban van önmagával, emellett éber, élénk és lendületes. Intenzív, összeforrott vilá- gában a gyümölcsök (aszalt meggy, feketeszeder) élénk felütését „édes” fűszerek színezik tovább, s szép lecsengése is a hordós érlelés fűszereivel (pl. csokoládé) búcsúzik.

Szamos Desszert Válogatás

430 grammos kiszerelés.

Válogatás a Szamos legkedveltebb marcipán különlegességeiből, díszdobozban.

2 db Vylyan logós borospohár

A Vylyan logóval ellátott szép kóstolópohárból jobban esik a korty.

Vylyan Verjus

A zöldszőlőből préselt természetes verjus a zöld szőlőlé francia elnevezése; (kiejtése: verzsü), a “vert” (zöld) és a “jus” (lé) szavak összetételéből. A friss szőlő savainak és zamatos fanyarságá- nak köszönhetően, limonádékhoz, vagy friss salátákhoz kitűnő.