Kezdőlap » Időutazás a Vylyannal…

Muzeális borok, felejthetetlen évjáratok, múltidézés, ízek, érzések!

 

Az Ön számára már nyitva áll pincénk virtuális ajtaja, lépjen be rajta és válogasson Reserve tételeink legjavából, melyeket most rövid ideig elérhetővé tettünk a Vylyan borok rajongói számára.  Érdemes most lecsapni a kedvenc tételekre – pincészetünk különlegességei március 25-ig elérhetők a webshopunkban.

Ipacs Szabó István főborász megnyitja a pincészet kapuját!

Birtokunk így kíván kedveskedni vásárlóinak, akik rendszeresen rendelik és fogyasztják borainkat, kifejezve ezzel szeretetüket és elismerésüket pincészetünk iránt. Bízunk benne, hogy ezen boraink megismerésével még inkább szívükbe zárják majd borainkat, melyek mind-mind szenvedélyről, napfényről mesélnek!

Vylyan „reserve” borok

Reserve boraink kínálatával pincészetünk különleges hangulatát, múltunk kis darabjait szeretnénk Önök elé tárni és az Önök otthonába csempészni! Különleges palackok ezek, melyekben megmutatkozik a folyton változó természet, ám mégis minden cseppjében ott van az állandóság, boraink egyedisége és megingathatatlan minősége, megmásíthatatlan ízvilága.

Legyen szó a cabernet sauvignon-ról, a kékfrankosról, a merlot-ról vagy épp a montenouvo-ról, minden egyes palackból kiderül, a természet adta lehetőségek segítségével évről-évre egyre szebb és kifinomultabb borokat készítünk.

Vásárlóinknak ráadásul most meglepetéssel is készültünk!

Rendeljen Ön is legalább két különböző évjáratú bort ugyanabból a fajtából, hogy hozzáférhessen ezekhez az exkluzív, a kóstolást segítő és azt valódi élménnyé varázsoló videókhoz, melyekben birtokigazgatónk, Debreczeni Mónika és főborászunk, Ipacs Szabó István árulnak el érdekességeket, kulisszatitkokat és személyes emlékeket muzeális borainkhoz kapcsolódóan.

Érdemes sietni, hisz némely palackból csupán limitált darabszám áll rendelkezésre. Ide kattintva már kosarába is kerülhetnek a különleges palackok, kellemes válogatást kívánunk!

Mert minden palack egy külön történet.”